50pcs M4 4mm Alamă Impas Distanțier abstandshalter abstandbolzen Masculin-Feminin M4x30mm+6 mm cu Piulițe M4

70.53lei

Etichete: participa la nunta eșarfe împachetări, copilul este primul sport copii jambiere, modele de animale pentru femei papuci, articole pentru copii bavete cârpe seturi, participa la o nunta legăna cercei, baie produs toaletă pistoane, anime, fată, bărbați vulcaniza pantofi, copilul din lemn de sunătoare telefoane mobile copil, modele de animale piercing bijuterii.

SKU : u22414 Categorie:Elemente De Fixare Și Cârlige
Distribuiti:
Descriere

  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Tip De Element: Nut & Bolt Seturi

50pcs M4 4mm Alamă Impas Spacer

Masculin-Feminin M4x30mm+6mm

cu Nuci

Caietul de sarcini :

M4 filet exterior x filet M4

4mm Diametru

Corpul = 30mm (nu includ fir)

Lungimea firului este de 6mm

Cu 50pcs Piulițe M4

De Transport Pe Termen

Postul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea de plată.Vom livra elementul prin China Post Air Mail und EMS.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.

Cumpărătorii internaționale vă Rugăm să Rețineți: timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 10-30 de zile, vă Rugăm să fie pacient pentru sosirea.

Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpara

Politica De Returnare

Dacă nu te satisface cu produsul nostru, vă rugăm să ajute pentru postul nostru de produse înapoi la noi.Tu ar trebui să plătească înapoi post poștale.După ce vom primi produsul nostru, am promisiunea de a de recuperare de 100% din bani.

Dacă produsele este rupt înainte de sosire pentru tine, tu ar trebui să facă este de a lua o fotografie pentru a arăta ne-a rupt de produs.Am promisiunea de a de recuperare de 100% din bani.

Dacă nu puteți primi produsul în termen de 40 de zile, vă rugăm să contactați cu noi, promitem să amortizare 100% din bani.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii