2 buc Sac Multifuncțional Clipsuri Alimente Proaspete Clipo Fișier Foto Cleme Culori Asortate Aer Etanșare Prindere Pentru Bucatarie Sigilate Instrument

12.66lei 7.60lei

Etichete: iphone usb c 20w, iphone 6 terheem, dc10v controller, lbt 6094a review, dc12v32a baterie, pin rochie lolita, dc12v suflantă 30w, lumina led-uri tundra, dc12v dehumidifi.

SKU : u22311 Categorie:Bucătărie Depozitare & Organizare
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: forma de mănușă
  • Material: Plastic
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Origine: NC(de Origine)

Descriere:

Ele sunt nu numai cel mai bun sac de agenți de etanșare de pe piață, dar, de asemenea, ușor de utilizat.Ideal pentru organizarea de bucătărie lungă perioadă de timp!

Ei pot lucra pe chips-uri saci, pungi de cafea, paste saci, saci de legume, salata de saci, bomboane, și ierburi/condimente, etc. Clipuri oferă o etanșare perfectă de spațiu.Bucurați-vă de alimente proaspete pentru o lungă perioadă de timp și să păstreze un stil de viață sănătos.

A crea un etanșe la apă și etanș spațiu pentru a păstra alimente (sau alții) în stare proaspătă.Odată ce ați folosi sac de Etanșare Clipuri, nu o picătură de apă se va scurge prin deschiderea, păstrarea alimentelor proaspete și gustoase pentru mai mult timp.

Mare pentru acasă, birou de turism, picnic, camping si multe altele.Folosit pe pungi de chipsuri, pâine, snacks-uri, saci de cereale, biscuiți pachet, mâncare pentru câini, etc.

Sigilii prospețimea de saci de alimente, fără a scoate elementul din ambalajul său original.Perfect efect de etanșare pentru a asigura prospețimea produselor alimentare, snacks-uri, etc. Acest design sigilii de aer și păstrează alimentele proaspete si crocante timp de mai multe luni.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Alimentare Sac de Depozitare Clip

Material: ABS

Culoare: Roșu, portocaliu, maro, lacul verde

Greutate: 20.9 g

Dimensiune: 5 x 4.2 x 2 cm

Notă:

- Ar putea fi o eroare mică de dimensiune pentru manual de măsurare.

- Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

Lista de ambalare

Pachetul include:

2 x Alimentare Sac de Depozitare Clipuri

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii