Purificator aer, Generator de Ozon pentru Mașina Acasă și la Birou Cu USB Desktop Portabil de Aer Curat

103.16lei 72.24lei

Etichete: incarcator usb ko, sampon tub, aer apa purif, bucătărie usb, barba tub, led usb cu atingere bucătărie, bumbac pentru acvariu, ozon apa, panglica tub, micro val găti.

SKU : u21863 Categorie:Instrumente De Îngrijire A Pielii
Distribuiti:
Descriere

  • lumina: Nu Sunt Echipate
  • Certificare: NICI unul
  • Numărul De Model: Oală De Gătit
  • Origine: NC(de Origine)

[ parfum terminator: O3 ]mic generator de ozon poate genera O 3 prin internă de generare ozon componente.Ozonul are un puternic capacitatea de descompunere prin oxidare, care poate rapid și complet elimina mirosul în aer.Acest purificator de aer poate de ieșire 2mg / h de ozon din aer, elimina în mod eficient mirosul de 6 metri cubi de spațiu.

Util pentru spațiu mic potrivit pentru dulapuri pantofi, frigidere,mașini, animale de companie, camere, toalete.Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru a elimina formaldehida din nou acasă

[ Ușor de utilizat ]Apăsați butonul de stele genera Ozon pentru a începe de aer purifie mod, adăugați-l la coș a da soțul tău copil și părinte o briză de aer acum!

[Ultra liniștită și consum redus: Ea are o deosebită ultra-silențioasă design profesional testat ( Nivel de Zgomot: mai mic sau egal cu 35dB ), care poate crea un confortabil și liniștit mediu interior pentru a vă ajuta să vă bucurați de un somn de calitate.Consum redus de energie va salva pe costurile, mai degrabă decât a consumului excesiv de energie.

[ Puternic, compact și timp de așteptare ]Acesta poate fi transportat in buzunar sau rucsac.Se poate lucra timp de 7 zile după încărcare cu 600mAh Baterii este lithion, eliberarea de aer proaspăt 6m 3/h.Este eficient pentru a crea un mediu mai sigur și mai curat aer înconjurător.

Portabil Purificator de Aer, Face Respiratia mai Curat și mai Sănătos.

Dacă doriți un design modern și simplu filtrului de aer,Inoizer Purificator de Aer este cea mai buna alegere.

Aer Proaspăt Elimină Miros

Purificator de aer acționează prin eliberarea de oxigen activ, eliminarea în mod eficient mirosul de masini, de interior, fum, praf, animale de companie sau materiale decorative.Potrivit pentru spatii mici, cum ar fi toalete, birouri, frigidere, dulapuri, rafturi pantofi, masini, etc.

Greutate de lumină și Portabil

Ușor și portabil de design este potrivit pentru întreprinderile mici sau mijlocii camere, cum ar fi dormitor, birou, bucatarie si camera de copil și așa mai departe.

USB de Încărcare

În plus, este echipat cu un cablu USB, astfel încât să puteți folosi oricând și oriunde, și design elegant se va potrivi perfect pentru casa ta.Încărcare 1-2 ore prin cablu USB, folosind pentru 7 zile, are un foarte lung timp de așteptare.

culoare:alb+roz

Material:ABS

dimensiune:12*7.5 cm

Conținutul Pachetului:

1 * purificator

1 * cablu de date usb

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii