DIYSECUR 125KHz RFID Reader Touch Parola Tastatura + 180KG Magnetic de Blocare a Ușii de Control Acces Sistem de Securitate Kit

385.63lei 331.66lei

Etichete: kc500 kc550 tweeter, lada sport breloc, bec w16w bmw, bec tc x rio, lada comutator clasic, bec vaze 12, bec t15 w16w, bec t4w ba9s, lada pantofi papuci.

SKU : u21827 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • De Blocare A Ușii: 180kg 350lb sistem de Blocare Magnetic
  • Nume De Brand: DIYSECUR
  • Numărul De Model: C20

DIY RFID Control Acces Usi Sistem de Securitate Kit Complet Set

Controler de acces + sistem de Blocare Magnetic + Adaptor + Butonul Exit + 10 Carte de IDENTITATE/Breloc

Kit Complet Set !Nu Este Nevoie Pentru A Cumpara Alte Accesorii !!

De ce utilizarea de control al accesului ?

Acces control vă permite să controlați cine are acces la clădire.Încuietori și chei permite, de asemenea, pentru a asigura clădirea dumneavoastră, dar atunci când cheile sunt pierdute sau furate, deranj si cheltuiala de a schimba încuietorile și re-emiterea cheile pot fi considerabile.Cheile pot fi, de asemenea, copiate, creând și mai multe riscuri de securitate.

RFID control Acces:

Acesta este un NOU Cititor RFID Control Acces Tastatura, care pot îmbunătăți siguranța de acasă și de birou.Este perfect pentru Case, Birouri, Fabrici și multe alte domenii!

Există 5 culori: Alb, bronz, Rosu, bronz, Verde, bronz, Aur, Argint; dacă aveți nevoie de alte culori vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Alimentare:

Acest AC110V--240V alimentare controller este un transformator care oferă stabilă, tensiunea de ieșire pentru control acces, blocare și butonul de ieșire.

180kg 350lb sistem de Blocare Magnetic:

Este un de Înaltă performanță 180kg Forța de menținere electric sistem de blocare magnetic care se potriveste pentru mai multe sistem de control acces.Această blocare electrică poate satisface nevoia ta perfect.

125KHz RFID Card/Breloc:

Acestea sunt 10buc 125KHz RFID Apropierea carte de IDENTITATE/breloc, ei pot lucra cu produsul care are 125Khz RFID reader.

Buton De Ieșire :

Acest buton de ieșire utilizate pe scară largă în ușă sistem de control acces.Atunci când vrei să ieși, trebuie doar să apăsați pe acest Buton de Ieșire, atunci poti sa te duci:

Caietul de sarcini:

Opțional: dacă aveți nevoie vă rugăm să comandați de la acest link.

Control De La Distanță:

Schema de conexiuni:

Ce e în:

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii