Acrilic De Montare Suport Pentru Google Cuib Audio Mini Voce Asistenți Compact Titularul Bucatarie Dormitor Studiu Audio Suport Accesorii

44.17lei 30.93lei

Etichete: google cuib wifi, google mini stand acasa, boxe inteligent, acumulator portabil de bază google cuib mini, google cuib de origine, cuib de montare, google mini muntele, start google mini suport, google sta acasă, google titular.

SKU : u21815 Categorie:Portable Audio & Video
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Acrilic Suport de Montare pe Perete Suport pentru Google Cuib Audio
  • Pachet: Da
  • Tip De Element: Alte

Acrilic De Montare Suport Pentru Google Cuib Audio Mini Voce Asistenți Compact Titularul Bucatarie Dormitor Studiu Audio Suport Accesorii >>>>Detalii Articol

Puncte: 1、Design Exclusiv: Special concepute pentru Cuib Audio cu compatibilitate perfecta(pentru Cuib Audio nu este inclus).

2、Aspect Curat: Compact și ușor, Pare curat și clasic cu dvs. pentru Cuib Audio.Decor minunat pentru camera de zi, dormitor, birou, magazin, și toate celelalte camere.

3、Mai bun Sunet: Nici o interferență și de a dobândi o mai bună a sunetului și atunci când montarea în sus, pentru a preveni copiii sau animalele de companie să se joace cu ea, fără cădere.

4, pentru a Economisi Spațiu: Salvați spațiu limitat și țineți dispozitivul la distanță de orice apă sau altele care ar putea să vărsați accidental sau stropi.Spune la revedere de la mizerie cabluri științifice sistem de management de cablu.

5、Pachetul Contine: Astfel pachetul contine 1 x suport de perete.

Caracteristici:

Înfășurați cablul în jurul bobinei și ascunde-l perfect pe partea din spate a suportului.El ajută pentru a salva spatiu pe tejghea și păstrați totul curat și modern.

Caietul de sarcini:

Material: acril

Aplicabile model: pentru Google Cuib Audio

Lista De Ambalare:

1 x Perete >>>>Element Show

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii