Cuarț Ceramice Sinterizate Creuzet D110mm*H100mm/Creuzetul Cu Rezistență Bruște De Frig Și De Căldură/Cu Creuzet Pentru Topire

373.64lei

Etichete: corundum crucible, creuzet electric, creuzet de cuarț, refractare, creuzet de bijuterii, Alumina, aur topi, se topesc oală, se topesc metal, creuzetul se topesc.

SKU : u21535 Categorie:Hardware Mecanice
Distribuiti:
Descriere

  • Material: Al2O3
  • Standard sau Non-standard: Standard
  • Standard: GB
  • Numărul De Model: Cuarț Sinterizate Creuzet Ceramic
  • Dimensiune: 110*100

Cuarț Ceramice Sinterizate Creuzet Caietul De Sarcini: 1.Diametru:110(±0.5)mm 2.Înălțime:100(±0.5)mm 3.La crucible dimensiuni pot fi personalizate în funcție de cerințele dumneavoastră.Rezumat: DS creuzete sunt utilizate pe scară largă în metalurgie, minerale, praf de materiale, energie, cercetare științifică, industria petrochimică, etc. Compania mea poate, de asemenea, în funcție de client cerințe speciale, pentru a dezvolta un material special creuzet,de exemplu, zirconiu creuzet, Compozite ceramice creuzet și așa mai departe.Creuzet (creuzet de alumină, oxid de zirconiu, oxid de magneziu, oxid de siliciu, nitrură de bor, carbură de siliciu, creuzet de grafit, creuzet).curat: în Primul rând lăsați-creuzete folosite în 6 n soluție de acid clorhidric.Pentru depunerile de carbon cauzate de compus organic proba poate folosi lampa cu alcool ars sus.Dacă de carbon și oxizi de metal există, în același timp, poate arde creuzete în lampa cu alcool, și să le răcească în 6 n acid clorhidric înmuiere, După mai multe ore, se adaugă apă distilată, apoi groapa de gunoi, până aproape de neutru, cu masina de spalat sticla lovitură se spală de mai multe ori, apoi utilizați infraroșu cuptor de uscare uscare.Caracteristică: 1. Mare gravură chimică rezistență. 2. Temperaturi ridicate de până la 1800°C 3. Rezistent bruște de frig și căldură, ne-exploziv. 4. Densitate mare de turnare alunecare. 5. Diverse tipuri de materiale.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii