Bomboane de crăciun Saci de Crăciun Cordon de Pungi de Cadouri de Crăciun, Saci cu Papion Vacanță de Crăciun Tratează Saci J2Y

101.30lei 64.85lei

Etichete: mini goodie bag, partt goodie bag, valentina cordon geantă de mână, femei cordon din piele genți de mână, cordon din piele portofel, mickey cordon geantă de mână, femeie goodie bag, brahman cordon geantă de mână, mic bagaj, aur cordon geantă de mână.

SKU : u21449 Categorie:De crăciun
Distribuiti:
Descriere

  • Setați Tipul: Da
  • Tip de en-Gros: No
  • Tip De Produs: Pungi De Cadouri & Titularii
  • Numărul De Model: Cadou
  • Material: Piele

Bomboane de crăciun Saci de Crăciun Cordon de Pungi de Cadouri de Crăciun, Saci cu Papion Vacanță de Crăciun Tratează Saci J2Y Descriere:

Descriere produs:

Crăciun Cordon de Pungi de Cadouri: 30pcs drăguț de Crăciun în stil pungi cadou cu panglica de legături, caracteristică Crăciun roșu Moș Crăciun, Sărbătoare Reni, Brazi de Crăciun, holly baubles, fulg de nea, etc.

Vacanță de crăciun Tratează Pungi - cadou de Craciun la sac 9.5*12.6/11.4*16.7 inch(opțional), o dimensiune buna pentru a ține favoruri de partid, de Crăciun, mici cadouri, bomboane, ciocolata, cookie-uri, jucării mici, mici prăjituri, snacks-uri, dulciuri etc. Idei de cadouri pentru Crăciun în familie favoruri de partid saci, pungi de cadouri de Crăciun, bomboane pungi, saci, saci de jucării, trata saci, Cadou de Craciun, cadou de Ambalaj.

Pentru Bomboane Ambalaj Cadou - proiectare de cordon, ușor de ambalaj cadou!Mare pentru cei care găsi hârtie de ambalaj și cellotape un pic plictisitor.Pur și simplu trageți pe inserat cordon panglică să-și încheie cadouri și cadouri face cadou de ambalaj prezintă un stres gratuit proces.

Siguranța alimentară Tratează Saci - PE material, greutate de lumină, sigure, durabile și reutilizabile

Perfect de Crăciun favoruri de partid Consumabile: Mare pentru vacanta de Craciun, petreceri aniversare pentru copii, botezuri, nunti, ziua Îndrăgostiților, ziua de Paste, petreceri de absolvire și așa mai departe, pentru ambalare cadouri, pâine, cookie-uri, bomboane, snacks-uri, popcorn, ciocolata etc.

Caracteristică :

Material: OPP, PET aluminizată, PE

Dimensiune: 24*32cm/9.5*12.6 inch, 29*43cm/11.4*16.7 inch

Model: A/B/C/D-30BUC, E/F-35pcs

Pachetul Include:

Alegere 1:

30 buc x Crăciun Cordon de Pungi de Cadouri

Alegerea a 2-a:

35pcs x Crăciun Cordon de Pungi de Cadouri

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii