Din Oțel inoxidabil 304 Manual de boabe de Cafea Moara de Polizor Polizor de Mână Instrument de Bucatarie NOUA

55.09lei 41.31lei

Etichete: rasnita de cafea mână, rasnita de cafea xeoleo, cafe polizor, rasnita de cafea profesionale, rasnita de cafea manuala, râșniță de cafea, moară de mână, rasnita de cafea piatră de moară, XEOLEO, rasnita de cafea mini.

SKU : u21076 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: Sokany
  • Materialul Carcasei: Alte
  • Sursa De Alimentare: manual
  • Tip: Burr Masina De Tocat (Cu Roata)
  • Origine: NC(de Origine)
  • Putere (W): -
  • Numărul De Model: Manual Rasnita De Cafea
  • Certificare: CE

ACTUALIZAT ANTI-ALUNECARE SILICON MIJLOC de ACOPERIRE, cu un capac de silicon în mijloc, astfel încât să țineți cu ușurință, fără alunecarea și simt robust în mâinile tale în timp ce savura o cafea de măcinare în liniște.

CONVENABIL SCOS MANIVELA, cu manivela rasnita de cafea peste 90% din zgomotul pe care rasnite electrice produc pot fi eliminate.Linia de măcinare în liniște în bucătărie în dimineața devreme, în timp ce cei dragi sunt Dormi liniștit.

PISA REGLABIL PENTRU ORICE TIP DE CAFEA,cu un built-in pisa reglabil selector manual râșniță de cafea asigura o precizie de 100% control asupra asprime de cafea măcinată.

PORTABIL PENTRU care pleacă ,fără nici baterii sau cabluri de alimentare, ceea ce face foarte convenabil de a opera în timpul camping, drumetii, backpacking, sau în aer liber călătorie și chiar în mașină.Eficientă ceramice bavuri face mai ușor pentru a se pisa boabe de fasole în timp ce aroma de cafea proaspătă adie peste tine.

Bucurați-vă de o Cafea Proaspata Dimineata

Cu peste 18 built-in, faceți clic pe setări, puteți folosi rasnita pentru tot, cum ar fi espresso, se toarnă peste, presa franceză/piston, filtru sau turcă etc. Și pentru curățare, pur și simplu utilizați o perie sau o cârpă să se spele polizor, nu o face NICIODATĂ cu mâinile goale, pentru a evita un prejudiciu.

Ia-l Oriunde Doriți

Cadou Perfect pentru Prieteni și Familie

Dacă sunteți în căutarea pentru un cadou pentru un prieten sau membru de familie care iubește cafea, acest Manual Rasnita de Cafea este unul-de-un-un fel, de neuitat prezent.Fie că este vorba de o nunta, casa-încălzire, Ziua de nastere, de Craciun sau de Ziua Îndrăgostiților puteți să-l împărtășească cu încredere.

Produs: Rasnita De Cafea Manuala

Culoare: Argintiu + negru

Dimensiune: 18.6 * 4,5 cm

Material: oțel inoxidabil, ceramică și gel de Siliciu

Stil: Manual

Capacitate: 40g /30g

Aplică: De Interior Si De Exterior

Pachetul Include:

1 x manual rasnita de cafea

1 x detașabil manivela

1 x manual de limba engleză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii