24buc Dotting Tools Mingea Stile pentru Rock Pictura Ceramică Modelare Lut Relief Art vase de Lut, Modelare Set de Instrumente Sculptură

58.08lei 43.55lei

Etichete: perie ceramica, lut sculptura instrument, perie de lut, art clay, sculpta instrument, lut set instrument, vase de lut, instrument, pentru lut instrument, ceramica instrument, fimo instrument.

SKU : u20954 Categorie:Pictura Consumabile Și Tratamente De Perete
Distribuiti:
Descriere

  • Cantitatea: 18Pcs
  • Material: lemn și plastic
  • Utilizarea: Instrumente Sculptură
  • Caracteristică: Dotting Tools Mingea Stile
  • Materii Prime: Plastic

18 Buc/24buc Dotting Tools Mingea Stile pentru Rock Pictura Ceramică Modelare Lut Relief Art vase de Lut, Modelare Set de Instrumente Sculptură Piatră Kit pentru Pictura Sculptura Ceramica

Caracteristici Produs:

Din lemn, Lut Instrumente: Aceste taxe pot întâlni diverse proiecte de artizanat are nevoie pentru diferite efecte creative.

Inaltime Material: acestea sunt realizate din materiale de calitate premium, mingea este fabricat din oțel inoxidabil de calitate, maner din lemn este durabil și robust, greu să se aplece.Ușor de prindere, convenabil de a folosi.

Design unic: instrumente de utilizare Dual-proiectare încheiat.Dublu-a ajuns minge de design creativ vă va oferi mai mult confort atunci când se fac proiecte de artizanat sau de arta unghiilor.

18PCS Pachetul include:

5pcs mâner de Lemn mingea stylus

5pcs Cauciuc pen

4buc mâner din Cauciuc minge stylus

4buc de Plastic stylus

24BUC Pachetul Include:

5pcs din Lemn, lut instrumente

5pcs mâner de Lemn mingea stylus

5pcs Cauciuc pen

4buc mâner din Cauciuc minge stylus

4buc de Plastic stylus

1buc ceramica burete

Utilizări:

Potrivit pentru lut sculptura, artizanat, sculptură, linii netede în lut, face flori de hârtie și alte proiecte de artizanat, gravare pe metal moale, de asemenea, potrivit pentru tort, fondant decorarea de flori, etc.

Pls Da-mi numărul dumneavoastră de Impozit, dacă doriți pentru a trimite prin Fedex

Notă: Deoarece Rusia post de politici noi despre numele complet , pls fiecare cumpărător oferă numele tău complet înainte de a plăti în adresa dvs. de facturare .Vă mulțumim pentru cooperare !

Metoda De Plata

Vom accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union.

Termenii De Livrare

Serviciul Standard este China post airmail,în regim de Urgență Serviciul este China post EMS.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare.Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul (China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Revine Pe Termen

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii