Nou stil de Nunta de Masă de Aur Candelabru Centrală Pentru eveniment decor Decoratiuni

1 453.03lei

Etichete: ieftine candelabre centerpieces, de epocă, candelabre centerpieces, aur argintărie centerpieces, candelabre ornamente din lemn, candelabre aranjamentelor florale, moderne, candelabre centerpieces, unic candelabre centerpieces, policandru mare de aur centerpieces, aur candelabru central florale, aur, candelabre aranjamentelor florale.

SKU : u20844 Categorie:Evenimente Si De Petrecere
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: OnnPnnQ
  • Caietul de sarcini: 55cm tall and 15cm top biggest diameter
  • Mfg Număr De Serie: Petrecere De Dans Fierbinte
  • Culoare: aur de fier chorme oficial
  • Flori: nu inclusiv
  • Numărul De Model: WTC02
  • Tip: Decor De Crăciun Consumabile
  • o mulțime: 10 buc
  • Utilizare pentru: decor de nunta
  • Ocazie: Halloween
  • dacă nava să africa : 330 de dolari vor fi adăugați pentru un singur lot

un alt stil, dacă aveți nevoie , vă rugăm să contactați vânzătorul.

un alt stil, și dacă aveți nevoie , vă rugăm să contactați vânzătorul.

folosi pentru decor nunta

când am trimis bunurile toate părțile vor fi saperate , atunci când vei ajunge atunci ai nevoie să tragi de timp cu tine .în scopul de a salva de livrare .

dacă nu ești din africa , 530 usd va fi adăuga o mulțime , dacă doriți pentru a plasa comanda , vă rugăm să contactați vânzătorul să drepți plata sau de a face costul de transport prin ordin 330 usd ine de magazin .

vă mulțumesc pentru a înțelege .

Comanda va fi trimis Prin UPS Sau DHL Sau FEDEX

timp de livrare aproximativ 25 de zile va fi trimis , vom termina comanda cât mai curând posibil, odată ce ați face plata comenzii .și apoi, în general, aproximativ 8 zile puteți obține , poate, cândva, va fi o mică întârziere de câteva zile, așa că vă rugăm să fie răbdare.

Politica de returnare si de Proces : Dacă nu sunteți mulțumit cu cele primite de marfă,pentru orice motive,trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii. *Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite produsul înapoi. *Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și te rugăm să ne oferi numărul de urmărire de transport maritim, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul. *Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accessoriesincluded. *Revenirea transport de marfă ar trebui să fie plătite de către Cumpărător, aceasta este imaginea reală a produce , fără nici o prelucrare ,atunci când obține bunuri este mult mai frumos decat imaginea .Notă: din cauza particularitate a produsului, asigurați-vă că pentru a viziona dimensiunea și materialul de bunuri , atunci când plasați comanda , dacă aveți orice întrebare , vă rugăm să comfirm cu furnizorul , toate această problemă nu acceptă orice formă de schimb .Nu poate fi o eroare de biți, dimensiunea produsului, mai stricte cu dimensiunea, vă rugăm să ia în considerare cu atenție înainte de a plasa o comanda, va vom oferi cele mai bune de bunuri de avem Imagini flash mai frumos, aduce diferite de uz casnic gust

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii