2Pc DIY Role de Cauciuc Perie de Lemn Imitație de Granulare Pictura pe Perete Decor Acasă de Artă Relief DIY Periaj Instrumente de Pictură

14.74lei 12.25lei

Etichete: lemn rindeluit instrument, caramida cu role, 3d trafalet, rola de perete, vand lemn de granulare instrument, model vopsea cu role, wood instrument, model cu role, lemn instrument de despicare, roller stencil.

SKU : u20419 Categorie:Pictura Consumabile Și Tratamente De Perete
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Materii Prime: /

Caracteristici:

- Ușor de utilizat și reutilizabile, ușor de curățat cu apă.

- Robust și materiale de cauciuc moale, este robust și durabil, ajută la show-vii, efect de cereale.

- Vopsea de lemn frumos model de cereale pe perete, face peretii arata ca tapet de cauciuc perie din lemn de cereale textura instrument, imitație de lemn de cereale instrument.

- Puteți desena frumos și clar lemn modele pe pereti, rame de ferestre, grinzi, banci din lemn, uși, și orice perete doriți pentru a decora, DIY acasă stil.

- Acest lemn granulare instrument poate arăta vii lemn granulare efecte pentru DIY decorare de perete, poate fi folosit pentru a decora mai multe suprafete: perete, lemn, tesatura, pânză, hârtie.Acesta vă permite să decora casa ta așa cum vă place.

Caietul de sarcini:

Material: Cauciuc

Tipul de opțional: MS6, MS3

Pachetul inclus:

2 x Lemn Granulare Instrumente

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii