Plus Dimensiune Sacou De Schi Windproof Costum De Schi Snowboard, Geaca De Iarna Barbati Impermeabil În Aer Liber, Alpinism, Drumeții Sacou Hanorac Sport

107.94lei

Etichete: schi pulover model, jacheta de schi pentru femei, jacheta snowboard, salopeta ski pentru femei, ns snowboard, bărbați costum de schi, rularea costum de schi pentru bărbați, holden snowboard jacket mens, roșu snowboard jacheta barbati, costum de schi femeie.

SKU : u20272 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • Gen: FEMEI
  • Material: Bumbac
  • Nume De Brand: sceamout
  • Îmbrăcăminte De Tip: Jachete
  • se potrivesc: Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
  • Descriere: Jacheta Snowboard
  • Tip Sport: Snowboarding
  • Guler: Guler de Turn-down
  • Caracteristică: Anti-Psihiatru
  • Numărul De Model: m
  • Model Tip: Solid

Soare în aer liber protecție îmbrăcăminte de bărbați și femei ochiurilor de plasă subțire jachete supermarket special pentru jacheta impermeabil respirabil jachete RMB: 40.00 Taobao vânzare fierbinte în aer liber, bărbați și femei jachete de vânt impermeabile jachete de schi, plus catifea îngroșat haine de iarnă alpinism haine RMB: 47.00 plus catifea îngroșat în aer liber, bărbați și femei jachete Perla benzi de tesatura noi de iarna costum de schi pentru bărbați și femei, alpinism, îmbrăcăminte RMB: 20.00 în aer liber, trei-in-one de călătorie haine bărbați fleece căptușeală detașabilă camuflaj crește plus îngrășământ jachete barbati RMB: 180.00 2016 Noi barbati casual îngroșarea plus cașmir cald costum de schi de mari dimensiuni oameni plus îngrășământ Jachete Barbati toamna iarna haina RMB: 130.00 în aer liber, jachete barbati de trei-în-unul Jachete en-gros personalizate haine de bumbac pentru bărbați și femei haine de iarnă RMB: 37.00 stand Jachete Bărbați plus de catifea, plus gros toamna iarna haine noi oferte speciale barbati camuflaj îmbrăcăminte fabrica direct RMB: 20.00 noi de iarna fleece jachete bărbați în aer liber plus dimensiune Drumeții îmbrăcăminte îmbrăcăminte în aer liber tip de grăsime mens RMB: 115.00 toamna și Iarna nou în aer liber, Ciclism îmbrăcăminte crește adăugat îngrășământ căptușeală lână sacou de mari dimensiuni reale schi producătorii de îmbrăcăminte RMB: 105.00 trei în unul Jachete pentru Bărbați și femei detasabila fleece căptușeală de uzură în aer liber vânt impermeabil Drumeții haine plus gros RMB: 65.00 singur strat de căptușeală lână în aer liber-dovada de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei impermeabil cupluri dress personalizate de procesare nou jachete RMB: 23.00 primăvara și toamna secțiune subțire bărbați și femei jachete în aer liber stand rula cantitatea de perle articolul trench imprimat LOGO-ul de echipamente de lucru fabrica de servicii RMB: 24.00 [bun tranzacționare Instrumente] Asociate șablon de marketing-număr:RL_16_4_end

[Bun tranzacționare Instrumente] soarele face stencil-număr:ST_9_1_end

[Bun tranzacționare Instrumente] codul de două-dimensional model număr:QR_12_1_end

1. Timp de livrare:la comanda prelucrare de anunțuri de servire a cumpărătorilor,să plătească un Depozit, după 3 până la 7 zile în compania va asigura transportul,alte articole de îmbrăcăminte comenzi în termen de 48 de ore pentru a aranja transport,caz special de consultanta customer service sau suna.

2. Produs de ambalare:OPP sac,de ambalare rochie, plus țesute sac.

3. Companie de logistica:transport logistica specificate de către client,fără limitare,clientul nu este specificat de către compania noastră aranjamentele necesare numerar la livrare ne trimite Deppon Logistica,va plăti o treime din Depozit,specifice, vă rugăm să consultați serviciul clienți.

4. Firma de curierat:implicit Shentong Express,Deppon Express,taxele de curierat pentru a plăti,clienții care și-au desemnat firma de curierat dincolo de marfa conform reale taxa de transport maritim,detalii, contactați serviciul clienți.

5. De transport de marfă:marfă de către cumpărători urs,să plătească pentru anumite costuri de transport de către compania de logistică în funcție de distanța. Bunuri în greutate, și de alți factori pentru o taxă,vom încerca și companie de logistica de consultare,logistica taxa este redusă. 6. Primirea :vă Rugăm, în fața Expresă a personalului de suprafață, sau într-o companie de logistică în teren pentru a confirma cantitatea de bunuri,ambalajul este complet,dacă nu mai sunt întrebări, vă rugăm să Trăiască notificări rezolva,puteți apela la depozit telefon de serviciu 18637563465,din cauza unor probleme părăsească logistica site nu este responsabil pentru, numărul mare de mai mult pentru a confirma cantitatea, vă rugăm să părinți nu uita,în caz contrar consecințele de către cumpărător. După primire, în termen de 48 de ore problemă de calitate, vă rugăm să informați serviciul pentru clienți sau sunați-ne pentru a rezolva. 7. Politica de retur : personalizate de procesare costume pentru a vă rugăm prima probă pentru a confirma haine de calitate,în caz contrar,odată produse,nu acceptă nici o formă de schimb,proba este aleatorii de livrare. Eticheta are 7 zile nici un motiv să se întoarcă,în nu afectează secundar de vânzare în premisă,ne strict în conformitate cu dispozițiile pentru Pro-retur,probleme de calitate transport de marfă de întoarcere de compania mea de Urs. Nu a marcat 7 zile nici un motiv să se întoarcă la haine,nu avem suport se întoarce,numai produse de schimb,orice probleme schimbul de mărfuri de către cumpărători urs,pentru că prețul de transport maritim este dincolo de produsul în sine este de interes,deci, vă rog, părinți care înțeleg. 8. Cumpărătorii trebuie să-citit:vă Rugăm să Pro cumpere produsul cu atenție înainte de a citi sau termenii de mai sus,după plata reprezintă implicit de acești termeni ,vă mulțumesc pentru cooperare.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii