Mișcare liniară Ghid de 25mm 2 buc BLH 25-L 1300mm șină de ghidare Liniare+4buc BLH25F Flanșă Liniar Slide Transportul

893.11lei

Etichete: liniar feroviar lm25, liniar feroviar 45, liniar feroviar 25 hgw, liniar feroviar c5, coreeană pant, liniar feroviar 25mm 300, liniar feroviar 20uu, liniar slide rail 25mm, liniar feroviar 25 hiwin, hgh25 liniar feroviar.

SKU : u19763 Categorie:Hardware Mecanice
Distribuiti:
Descriere

  • Ghid Lățimea sau Diametrul: 20
  • Numărul De Model: BLH25F-1500

SFATURI: Pentru livrare internationala,nu pot avea taxe vamale în țara dumneavoastră,suntem dispuși să declare produsele și valoare în funcție de cerere și în funcție de internaional normele standard, locale, taxele vamale ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Stare: Brand New

Model: BLH25 ghidaj Liniar

===================

Total Cantitate:

2 buc BLH25-L1500mm Liniar Feroviar

4buc BLH25F Flanșă Transportul

==================

Putem tăia calea ferată, în orice lungime în funcție de nevoie de dumneavoastră.

Vă rugăm să atenție este de tip economic ghidaj Liniar,nu în de înaltă performanță ca HIWIN de brand,și prețul este mai favorabilă, de asemenea,.

Dacă aveți de mare cerere,vă rugăm să comandați original liniare HIWIN ghid,link-ul este

*PRODUCEM LINIAR AX,BALLSCREW,ROC/SBR LINIAR FEROVIAR DE SPRIJIN.TBRUU/SBRUU SUPORT LINIAR,SHF/SH/SK SPRIJIN,BK/BF/EK/EF/FK/FF BALLSCREW END SPRIJIN ÎN MĂRIME COMPLETĂ.

*Combinat/cuprinzătoare scopul este recomandat.Mai cumperi, mai mici vor fi costurile.

*PUTEȚI TRIMITE LISTA DE PRODUSE PENTRU CARE AVEȚI NEVOIE,ȘI VOM VERIFICA TOTAL DE MĂRFURI PENTRU TINE.

PLS FACE PLATA ÎN TERMEN DE 3 ZILE LUCRĂTOARE DE LA LOCUL DE COMANDA,ALTFEL NU AM PUTEA PĂSTRA ORDINEA, DACĂ ALTE DIAVOLI NEVOIE DE ACELEAȘI PRODUSE ȘI SOLUȚIILE NOASTRE DE DEPOZITARE SUNT LIMITATE.

*Cele mai multe produse sunt în depozit,și poate fi dlivery în termen de 5 zile.

*Aer costul de transport maritim este mult diferită în diferite țări/zone, transport Gratuit prin China Post/Hongkong Post.în general, nevoie de aproximativ 22-35days pentru cele mai multe țări.

*Pentru transport gratuit produsele,dacă aveți nevoie de ele în regim de urgență și preferă livrarea de către EMS,pls contactati-ne.

Suntem un producător profesionale pentru feroviar liniar,liniar ax,suport liniar,liniar unitate,ballscrew și de sprijin.

Pentru cea mai mare parte,pls contactati-ne pentru mai multe detalii.

Dacă aveți nevoie de alte produse de mișcare liniară care nu sunt cotate la magazin sau aveți orice întrebări,pls a trimite mesaj si va vom raspunde în termen de 24 de ore.

*Ne exprimam speranta de a avea o placuta de cooperare cu fiecare prieten.și vom încerca cele mai bune pentru a aranja pentru cât mai bine putem. *Deși,BST AUTOMATIZARE pot promite toate produsele pot sosire, în 100% condiții pentru că nu au multe posibilitati timpul tranzacției,dar promit că vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problema în cel mai rezonabil mod. *Ne exprimam speranta de fiecare prieten poate fi un fericit cumpere de la noi,și sincer sper că vă pot da BST AUTOMATIZARE 5 stele feedback-ul. *Dacă există o problemă atunci când ai primit pachetul,vă rugăm să ne contactați în primul rând,feedback-ul negativ nu poate rezolva orice probleme,si ne exprimam speranta de a avea un frumos comunicare cu fiecare prieten și pot obține 5 stele feedback-ul pentru toate ordin.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii