Silicon de Copt Rogojini, Non Stick Macaron de Copt Mat, Perfect Liner Siliconic pentru a Face Macarons, produse de Patiserie, Pâine Face

78.50lei 54.97lei

Etichete: pâinea face, se coace pâine, pâine de linie, lama de pâine, saltea de silicon, saltea de patiserie, silicon mat pentru copt si gatit, silpat, se coace mat, gatiti mat.

SKU : u19601 Categorie:Bakeware
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: Tort de Răcire instrument
  • Tip: De Copt & Patiserie Instrumente
  • De Copt & Patiserie Instrumente De Tip: Bicarbonat De Rogojini & Garnituri
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Cauciuc Siliconic

încălzit uniform.ecologic și BPA gratuit.Produse de patiserie mat este un element indispensabil în bucătărie.Rezistente la căldură de la -40 grade Celsius la 230 de grade Celsius, în condiții de siguranță pentru a utiliza în cuptor sau congelator.

Tehnologie specială: saltea de coacere este procesat de către specială anti-aderenta tehnologie.Non stick linie potrivite pentru copt macarons, biscuiti, paine.Speciale ambarcațiunile de a face produse finite, mai perfect.Puteți obține întotdeauna perfectă concordanță rezultate - nu mai arde și sub-coapte pete.

O Alimentatie sanatoasa Adaugă Distractiv: Silicon macaron mat elimina nevoia de a folosi orice tip de spray-uri de gătit și unt, reducerea numărului de calorii în masă.Silicon foaie de copt poate ajuta partenerul tau, copil, părinte și de ședere sănătoși.Îl puteți folosi la petreceri, Crăciun, ziua Recunostintei, Halloween, petrecere de aniversare.

Salvarea de Protecție a Mediului: În condiții normale de utilizare, macaron mat poate fi folosit mai mult de 3000 de ori.Puteți salva sute de bucăți de pergament, folie de aluminiu, și reduce cantitatea de deșeuri după utilizare, economisind costul de cumpărare de fiecare dată.Noi credem că fiecare gătit ajută la îmbunătățirea fericirea familiei, sperăm că de copt cookie rogojini va aduce surprize neașteptate.

Gătit într-o anumită măsură sufletul de o familie, are un cald putere care va aduce fericire alaturi de familia ta.Puteți face tot felul de macarons, biscuiti de diferite forme, și aripi de pui la gratar in diverse arome.

Fericirea pe care o aduce mâncare la oameni este de neînlocuit, cred că ne-a copt mat va face mai iubesc de gătit și de copt.

Materiale sigure sunt primul criteriu de alegere.

În condiții normale de utilizare, copt mat poate fi folosit mai mult de 3000 de ori.

Ai nevoie doar pentru a curăța de copt mat sau pune-l în mașina de spalat vase, care vă economisește o mulțime de timp, și puteți folosi acest timp pentru a lua masa cu familia ta.

Bicarbonat de tampoane sunt tratate cu speciale anti-stick de tehnologie pentru a evita lipirea când frământare și zdrobire aluatul.Silicon de copt mat țineți blat de asemenea, ceea ce face dificil să se mute atunci când frământare făină.

Perfectă Concordanță

Potrivit pentru copt macaron, biscuiți, pâine.Speciale meseria de copt mat face produse finite, mai perfect.Puteți obține întotdeauna perfectă concordanță rezultate - nu mai arde și sub-coapte pete.

Ușor pentru a Stoca

Copt mat este ușor pentru a stoca.Silicon de copt mat are o mare flexibilitate.Acesta poate fi pliat direct după curățare sau laminate împreună, fără a lua mult spațiu.

Am înțeles minuțioasă eforturi pentru a face o masă delicioasă, și sperăm că vă puteți folosi silicon de copt mat,pentru că este într-adevăr poate ușura greutățile și experiență mai distractiv de copt.

culoare:maro

Material:Silicon

dimensiune:29.5*42cm

Conținutul Pachetului:

2*Bicarbonat De Covoare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii