Margini duble Compus freze Tamplarie Instrument de 4mm la 12,7 mm sistem de prindere Importate Tungsten din Oțel pentru MDF Placaj Melaminat Bord

38.15lei 24.78lei

Etichete: end mill mult, cnc test, dentare post, manometru pătrat, dentare furnir, compozit dentar, dinții de jos, cutter duza, Furnir, dintii furnir.

SKU : u19244 Categorie:Mașini-Unelte Și Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Gradul: R0.1
  • Diametru: 4mm 6mm 8mm 10mm 12mm 12,7 mm
  • Acoperire: NICI unul
  • Numărul De Model: 4*4*22*50
  • Certificare: NICI unul
  • Nume De Brand: Creawood
  • Origine: NC(de Origine)
  • Lungimea Totală: 50mm~120mm
  • Material: Carbură de
  • Tip: Fir Mills

Caracteristici și Aplicabile Mașini și Unelte:

Această pagină arată nostru dublu fluiere compus freze, puteți vizita, de asemenea, freze Categorie pentru mai multe alte specificații.

Pachet: 1 buc/cutie.De mai sus pretul este pentru 1 pachet, 1 buc.

1.Top importate de wolfram, oțel material.

2.Rezistent la uzură și nu este ușor să rămânem la moara cutter

3.Tăierea pic prelucrate prin slefuire oglinda procedura prin avanced mașină.

4.De înaltă eficiență de cip de evaluare.

5.Complet nou design de ultimă oră pauze

prin original limită de tăiere și este

mult mai clare.

6. Au trecut zece mii de teste pentru a se asigura claritatea și n-a ciobit.

7.Am testat mai fin pe original precizie fir.Perfect spirală de precizie sistem, mai lin în sus și în jos cutter.

Acesta poate fi utilizat în Adverstisement Router de Mașini, de prelucrare a Lemnului Router, CNC Centru de productie, de Mână Router etc.

Acest instrument adoptă unic al companiei ascutit tehnologie, și a dezvoltat un sistem avansat de tăiere margine de pasivare proces, ceea ce face ca suprafața de instrument nu foarte ascuțit, dar procesarea propriu-zisă este extrem de ascuțite, și mai rezistent la uzură și durabil.Nu numai produsele prelucrate sunt mai frumoase, dar, de asemenea, crește foarte Mult durata de viață a instrumentului, astfel se economisește mai mult de întreprindere costurile.Această tehnologie, compania a aplicat pentru un brevet.Cerere Cutter: dedicat tăiere plexiglas, plastic bord și bord din lemn masiv, MDF, MDF, pal multistrat bord și alte gravură de prelucrare.Caracteristici: unelte ascuțite de tăiere, procesare redus de zgomot, viteza de avans poate ajunge la 6 m/min atunci când tăiere 15 mm plexiglas.Tăiere efect: netedă suprafață de tăiere, urme de cuțit, fără suduri, fisuri, nici cutele de pe curba de secțiune.Instrument caietul de sarcini: ①The diametru de tăiere de prindere este de 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm. ② Diametru de tăiere este Φ4, Φ6, Φ8. Φ10, Φ12, Φ12.7,Φ16 etc. ③ Marginea de taiere lungimea este de 8mm, 10mm, 12mm, 15mm, 17mm, 22mm, 32mm, 42mm, 52mm, 62mm. ④ Instrument de lungime 50mm, 70mm, 75mm, 100mm, 120mm, etc.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii