JKM 50A 600V RV Alimentare Modificarea Cablu Baterie de conectare Rapidă a Nou Vehicul de Energie de Încărcare Sârmă Electronice Dotari

10.34lei

Etichete: entv alimentare, 240v alimentare, 50a alimentare, y92019, anderson, 12v baterie li-ion, anderson conector, cablul de la baterie extinde, lemo plug, pc-ul de alimentare.

SKU : u181180 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • Numele Modelului: JKM-GF-002
  • Articol Greutate: 28g
  • Nume De Brand: JKM
  • Element Dimensiune: 48*35*16mm
  • Afară De Putere: 1000W
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Material: PC,PVC
  • Tensiune: 36V
  • Interfață: anderson
  • Tip De Element: Cabluri, Adaptoare & Prize

Nume produs: 50A Anderson a conectorului număr Produs; JK-GF-002 Caracteristică: Prize este Rezistent la Impact din Policarbonat și Conectorii sunt de Argint placat cu Cupru Solid Borne.Oferim simplificată de asamblare și pentru a minimiza numărul de componente.Argint placat cu contactele de cupru în interiorul carcase puternic forța de contact împreună.Persoane de contact dispun de un sacrificiu sfat, care permite de înaltă circuit de curent întrerupt.Previne accidentale de împerechere de circuite.Pentru transmiterea semnalului sau siguranța adăugat de un premate sol poziție.Ușor de utilizat.Durabil în uz.Potrivit pentru Panouri Solare, Dual Sisteme de Baterii, Rulote, tracțiune integrală 4WD, Frigidere etc. Caietul de sarcini: de Brand nou Material Carcasă: Policarbonat (PC) de Contact material: cupru Pur de argint metalic de Culoare: Negru/Rosu/Gri Dimensiuni: aprox. 35.1*48*15.9 mm curent Nominal: 50A tensiune Nominală: 600V Tensiune: 12v sau 24v utilizare rezistenta la Vibratii: excelenta rezistenta la Impact: mare dimensiune Cablu: 10AWG (până la 5,3 mp mm) Medie rezistență de contact: 0.05 MΩ Tensiune dovada: 2200V (DC) rezistenta de Izolatie: 500MΩ A. Fără sarcină (Contact/Deconectați de Cicluri): La 10.000 B. Sub sarcină (Hot Plug 250cycless@120V): 50A clasă Inflamabilitate de material carcasă: UL94 V - 0 interval de temperatură de Funcționare: De la -20° la 105° Aplicație: Conexiunile Bateriei, Stivuitoare, Încărcătoare de Baterii, Panouri Solare, Generatoare Eoliene, tractări auto, Pluguri de Zăpadă, utilaje Agricole, Jumper de Rapel de Cabluri, Echipamente de Sudare, Vinciuri, Vehicule Electrice etc.

Shenzhen Jinkaiming Electronics Co., Ltd.este în principal angajate în dezvoltarea, proiectarea, producția, prelucrarea și vânzarea de noi de energie conectori, panouri solare, vehicul de scule electrice si consumabile.Principalele produse includ vehicul surse de alimentare, încărcătoare solare pentru instrumente de vehicule, control solar, surse de alimentare, mobil portabil de alimentare, SAE solare conectați cabluri, CE5 plug cordoane, cabluri fotovoltaice, Anderson serie, MC4 lumina solara strada cabluri și puterea de încărcare cabluri. .Toate produsele noastre sunt fabricate în strictă conformitate cu standardele internaționale și au trecut 100% teste.JKM a obținut cu succes UL, TUV, CE, RoHS, EMC, CCC și ISO9001: 2000 internațional de calitate sistem de control de certificare.Produsele noastre au o mare varietate, de înaltă calitate, preț rezonabil, design elegant, și sunt utilizate pe scară largă în guvern, automobile, motociclete, energie solară și alte industrii.Dacă sunteți un fizic de reseller sau o adresă de e-commerce vânzător, vă putem oferi soluții personalizate pentru a vă ajuta să reduce costurile și de a crește profitabilitatea.Noi bun venit clienții noi și vechi din toate categoriile de viață să ne contactați pentru a stabili relații de afaceri viitoare și succesul reciproc!serviciul nostru: 1. Produse personalizate, produse de desene. 2. LOGO-ul de personalizare, pe ambalajul exterior personalizare, model de personalizare 3. Să înființeze o agenție de sistem de distribuție și sincer de a distribui produsele companiei, cu mare conținut tehnic și profituri mari. 4. Oferi clienților cu seturi complete de producție OEM, imprimare clienților mărcilor comerciale, clienții doar nevoie pentru a controla canalele de vânzări.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Sdyszx888  — 

    пришел не тот заказал чёрный пришёл серый

  • Mirzo Uz88  — 

    According to description Ras Merci