DePhoto Crăciun Fundal de Vinil Fotografie de Fundal Pom de Crăciun, Cadouri de Jucărie din Lemn Casa de Copii Fundaluri pentru Studio Foto

58.08lei 30.76lei

Etichete: vas de silicon melc, teen șosete cașmir, telefonul imagine pentru a mări, silicon zaruri mucegai, punctul umplut sacou, silicon sac de scutec, silicon de deshidratare, wilson silan garda, point break samsara.

SKU : u1801 Categorie:Studio Foto
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Spray De Vopsit
  • Stil: De crăciun
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: SMT045
  • Nume De Brand: DePhoto
  • Material: Vinil

Brand-ul nostru---- DePhoto

Suntem un profesionist de fotografie fundal producător de fundal Noastre este orientată în primul rând la nou-nascuti,copii, adulti,sarbatori,aniversari,nunti,etc.Designerii nostri pot proiecta o varietate de medii în funcție de nevoile fiecărui client.Dacă aveți nevoie de fundal personalizate vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Putem face Maxim fără sudură latime de 300cm

(alte magazine:maxim poate fi tăiat 180cm,mai mare dimensiunea de fundal trebuie să fie îmbinat;) Subțire-Vinil Subțire (de asemenea, durabil),moale,ușor,Ușor de Ori & Carry,mai ieftin și lumină decât o pânză de Poliester,dar este încă tearproof,de aceea este potrivit pentru utilizarea O singură dată(petrecere),familie de fotografi.Notă:nu atingeți-l cu apă ,atunci când veți găsi urme pe fundal,puteți încerca să utilizați un ușor umed cârpă umedă pentru a încerca ștergeți-l.Descriere Produs

Descriere:

Acest context este Lumina absorbant Non-reflexiv,fără Sudură.Nu de buzunar.

Putem personalizate orice dimensiune pentru tine, de asemenea, posibilitatea de a imprima propria dvs. imagine ca fundal, doar imaginea este destul de clară.Pls contactați cu noi, dacă aveți nevoie.

Perdeaua Ta Drop:

Utilizarea clemelor să-l atârnă pe un fundal stand sau un fundal de sistem de sprijin.Acestea nu au un pol de buzunar.

Îngrijire Și Curățare:

Fundalurile sunt foarte ușor de utilizat.Doar să ia o cârpă umedă cu apă.

Notă:

Pentru cererea autorităților vamale , elementul nu poate fi prea mare, așa că trebuie să îndoiți cârpă pentru a satisface cererea, vă rugăm să elimine pânză atunci când primiți elementul, vă mulțumesc pentru înțelegere.

În scopul de a facilita transportul și ambalarea, va fi pliat fundal pânză transporturi, care rezultă în îndoite;

Nu vă faceți griji, nu afectează de utilizat, metoda de recuperare după cum urmează:

1. Material pânză, se poate utiliza de fier, apăsând partea din spate;

2. Rulezi strâns, cu un cilindru, și de așteptare pentru 3-4 zile.

Dacă vă simțiți fundaluri nu de înaltă definiție, unele neclare,deci, nevoie de distanta pentru a face fotografii.De asemenea, mai multe imagini de format mare poate părea un pic pixelat, când îl privești de aproape, dar am asigurați-vă că potrivit doar imagini sunt utilizate pentru picături pentru a oferi cel mai realist posibil.Vă rugăm să păstrați în minte că toate ecrane de calculator variază în culoare de calibrare.

Elementele vor fi livrate în termen de 1-2 zile de afaceri atunci când am primit plata.

Toate mediile sunt fabricate în China și sunt tipărite la momentul comenzii.Clientul personalizate de fundal,vă Rugăm să planul pentru un timp de răspuns de cca. 3 zile pentru imprimare și de expediere.

Elemente va livra din China trimite prin USPS(cu excepția multi ordine).În de obicei,va dura aproximativ 7-15 zile.În unele zone îndepărtate poate dura mai mult de 20 de zile lucrătoare.

* Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori; aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare.Dacă nu primiți elementul după 30 de zile, vă rugăm să trimiteți un mesaj la noi, vom investiga și de a rezolva problema cu livrarea.În unele zone îndepărtate poate dura mai mult de 45 de zile!

Se întoarce:

Dacă din anumite motive nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne e-mail în termen de 30 de zile de la primirea pentru un schimb sau o revenire.Dacă se întoarce elementul(s) trebuie să fie în starea inițială (neutilizate în orice mod) și cu tot ambalajul original, manuale si accesorii.Va vom raspunde e-mail în termen de 48 de ore în mod normal.uneori au o mica intarziere din cauza week-end sau de vacanță.

Feedback-ul:

1.Facem tot posibilul să apreciem fiecare client un 5-star pozitiv Unpirsatumare.ro experiență de lucru greu și profesionale.Avem, de asemenea, să furnizeze informații corecte pentru produsele noastre, prompt comunicare și rezonabil și echitabil preț (echilibru între preț și calitate) pentru clienții noștri.Noi bun venit și fericit, dacă aveți orice probleme, probleme sau sugestii.Vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail prin Unpirsatumare.ro.

2.Dacă nu există nici un răspuns după contactarea de noi de mai multe ori, vă rugăm să verificați adresa de e-mail spam.

3.Vă rugăm să NU ne Lăsați Feedback-ul Negativ, fără a ne contacta în avans.Vom face tot posibilul pentru a vă ajuta să rezolve problemele tale.

Despre noi:

Suntem vanzator cinstit pe Unpirsatumare.ro pentru a permite 100% servicii Satisfăcătoare.Cu scopul de a oferi cumpărătorilor o mai ușor, mai rapid și mai directă cale de a ajunge pentru produse de calitate la atragerea de preț en-gros cu mare eficiență de selectat standard de producător sellers.By asistarea producător vânzătorii să-și îndeplinească profesionale pentru clienți servicii de asistență, eficient pentru procesul de livrare și după vânzarea de servicii, ne angajăm să oferim fiecare cumpărător superior și plin de bucurie experiență de cumpărături.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii