Xmas Zornăie Clopoțeii De Crăciun Clopot Clopote De Metal Inel De Mână Mână Bell Aliaj De Fier Festivalul De Artă Petrecere De Crăciun Produse

7.56lei 6.19lei

Etichete: val mana mingea bell, fier de clopote, cloche clopot de fier, templul clopot de mână, fier retro bell, clopoțel de mână bell, ritmul clopot de mână, kitty clopot de mână, casa clopot de fier, margele clopot de fier.

SKU : u17938 Categorie:De crăciun
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)

Caracteristici

1. Această pereche de portabile de apa sunt concepute pentru aplauze la festivalul de evenimente.Mâna noastră clopote au fost realizate cu măiestrie excelent, solid și elegant, placat cu aur și culori argintiu, strălucitor și elegant.

2. Perfect ca un clopot de alarmă, notificare bell, serviciu de clopot, joc bell, formare pentru animale de companie clopot, clopot de Crăciun, etc. Ideal pentru imobilizați la pat sau cu dizabilități, membri ai familiei.

3. Acest clopot poate servi ca un mare notificări pentru atunci când cina este servit sau pentru școala de duminică.Face un costum mare prop de un serviciu bell pentru un Majordom sau costum de Servitoare pentru spectacole sau pentru a juca.

Caietul de sarcini:

Material: Aliaj

Culoare: Auriu, Rosu

Dimensiune: 6.Lemn de completare framax 5X12CM

Pachetul Include:

1 X Bell

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii