LELO F1 SEXTECH de înaltă performanță masturbator

761.47lei 685.33lei

Etichete: adânc jucărie sexuală, picior sex toy, satisfye, svakom, jucarii sexuale pentru barbati pizde vagine cururi, anime jucărie sexuală pentru bărbați, egg vibrat, vibrat, lovense, de sex masculin masturb.

SKU : u179342 Categorie:Jucarii Sexuale
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: lelo
  • Obscene Imagine: No
  • Sugestiv Sexual: No

Datorită unic dual engine design, F1s Roșu combină convenționale vibrații cu un complet nou senzație mai experimentat înainte într-o plăcere produs de sex masculin: tehnologie SenSonic™.

E la fel de high-tech concept care a făcut LELO SONA™ cea mai vândută jucărie sexuală din toate timpurile.În loc de standard de vibrații, unul dintre motoarele emite puternic sonic valuri care pătrunde în penis profund, făcându-l simt ca e rezonează plăcut din toate direcțiile, la o dată, în loc de doar o furnicătură în terminațiile nervoase ale pielii.Acesta vă va ajuta să vă atinge cele mai copleșitoare de orgasm din viața ta.

Combinat cu tehnologia patentată Cruise Control reglare, care asigură că F1s niciodată o experiență frustrantă cădere de tensiune în timpul viguros utilizare.În schimb, inteligent monitorizează și controlează intensitatea pentru a se asigura că veți obține un complet perfect și o experiență neîntreruptă.

Exclusiv Lolo aplicație vor fi disponibile pentru tine atunci când produsul este livrat, compatibil cu iOS și Android.Conectat prin Bluetooth, aplicația vă permite o mai mare și un control mai detaliat asupra plăcerea personală.Cu aplicația, placerea este la indemana ta.

Uimitor sentiment de sonic valuri și patentat Cruise Control tehnologie face F1s Roșu cel mai bun act de auto-respect.

Exclusiv și gratuit SDK vă permite să experimentați cu sofisticate industrie-lider de senzori și tehnologie, și forma viitorul plăcerea dumneavoastră.

Detalii Tehnice Materiale: silicon, ABS, Corp din aliaj de aluminiu culori: Matt Negru Interfata: 3-buton Senzori: 10 Motoare: 2 Frecventa: 63Hz Baterie: Li-Ion 850mA 3.7 V timp de Incarcare: 2 ore la 5.0 V, 700mA Timp de Utilizare: 2 ore timp de Standby: 90 de zile Dimensiune: 143mm x F 71mm Introduce lungime: 110.72 mm Greutate (produs numai): 286.9 g

Există un sexy și senzual ritual atunci când deschiderea unui LELO cutie: este o sărbătoare de placere, ultima expresie de satisfacție și emoție.Partajați-l cu înțelepciune, de multe ori și cu atenție.F1s Rețea Antrenor LELO cleaner Spray (jucărie) Semn Nu Deranjati Mănuși incarcator USB de Stocare sac de satin cardul de înregistrare a Garanției Manual de instrucțiuni Detaliate

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii