10buc CNC Router Cam 2mm Minge Nas End Mill 2-Flaut Upcut Spiral Milling Cutter Gravură, Sculptură Set de scule

57.46lei 38.48lei

Etichete: cnc cutter mill, cz curcubeu inel, 120 de gradul v groove router pic, 9mm end mill, spoilboard suprafață router pic, 20mm carbură end mill, cnc trageți cuțitul, moara cu bile, top fără mâneci pentru femei, 30 de grade router pic.

SKU : u17535 Categorie:Mașini-Unelte Și Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: NICI unul

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

De înaltă Eficiență:design de 2 fluiere, mai mare spirală chip spațiu de CNC Router Cam face non-stick de firimituri, tăiere netedă și rapid cip-îndepărtare.Durabil, de înaltă precizie și nu este ușor de a sparge; este fără fum și fără bavuri în timp ce de prelucrare.

Biți sunt bine asortate într-un portabil de caz de plastic pentru depozitare ușoară, fiecare cuprinse într-o secțiune în parte, cu o spumă introdus păstrarea biți de bătut.

Gama de procesare - pentru tăiere/ gravură/ sculptură/ sculptură/ de degroșare /de frezat din materiale precum MDF, ABS, PVC, acril, densitatea de bord, lemn, placaj, lemn de trandafir, lemn de esenta tare etc.

Dimensiuni - diametrul tijei (SD): 1/8 inch (3.175 mm); marginea de taiere diametru (CED): 2 mm; margine de taiere lungime (CEL)/flaut lungime: 17 mm; lungime totală (OAL): 38.5 mm

De înaltă eficiență - aceste biți propria muchie ascuțită, care este capabil de repede gravură care face de înaltă eficiență; durabil, de înaltă precizie și nu este ușor de a sparge; este fără fum și fără bavuri în timp ce de prelucrare

culoare:Argint

Material:carbură Cimentat

Conținutul Pachetului:

10 * Mingea Nas End Mill

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii