CYOMI Travestiuri 5-litera D Cupa Bodysuit San Silicon Fals Vagin pentru barbati îmbracati in femeie Regina sanilor pentru om 5G

2 972.48lei 1 486.24lei

Etichete: crossdress vagin, sâni falși, latex crossdress bodysuit, barbati îmbracati in femeie silicon sani, false vagin, om fals sânii, vaginul pant, sâni de silicon placa, piept de silicon, piept de fals.

SKU : u173631 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil 4: CYOMI
  • Stil 1: Vagin Pentru Barbati Îmbracati In Femeie
  • Sugestiv Sexual: No
  • Numărul De Model: Silicon 5-litera bodysuit
  • Greutate: 4.5KG
  • Obscene Imagine: No
  • Ingrijire Haine: Mână Spală Numai
  • Piept De Umplere: gel de silicon
  • Dimensiune: 1
  • Brest Dimensiune: D cupa Bodysuit
  • Material: 100% silicon medical
  • Aplicarea Pe Scară Largă: Pentru barbati îmbracati in femeie, transgender, cosplay, travestit sau doar pentru distracție
  • Nume De Brand: CYOMI
  • Stil 2: implanturi de silicon
  • Tip De Element: Piept De Forma
  • Cantitatea: 1 bucata
  • Stil 3: forme de san barbati îmbracati in femeie

CYOMI Travestiuri 5-litera D Cupa Bodysuit San Silicon Fals Vagin pentru barbati îmbracati in femeie Regina sanilor pentru om 5G

Caracteristică:

-Elastic de închidere

-Material Elastic: Fabricat din silicon medical, non-alergic, piele-friendly, inodor, moale și cu realiste atingere, lavabil și cu piele naturala culori.

-Potrivit pentru: sex Masculin care doresc să fie de sex feminin, ca barbati îmbracati in femeie, transsexuali, travestiți, costum player, travestit sau doar pentru distracție.

-Flexibil Dimensiuni: Acest elastice de silicon Costum este flexibil.Talie poate fi întins de 20 cm, fără nici o deteriorare a materialului.

- D cupa Bodysuit: piept de acest produs este umplut cu Bumbac sau Silicon , draperii ca o sani naturali, se mută viu cu trupul, și se potrivește cu curbe de piept, oferindu-potrivire perfectă și confort.

- 5G Actualizat Funcția: upgrade-ul de bază 4g, materialul este mai respirabil.Cu sânge de ghinioane pe piele și piept mai ferm, schimba lăsarea sânilor și expansiunea externă,Mai realiste sfarcurile si bine de machiaj.

-Forma corpului:Forma tipul de corp într-o femeie sexy, cu G cana piept, umăr plat, în formă de S, talie, realist buric si sexy fesă.

-Culoare: 1. Alb Fildeș, 2. Bej Deschis, 3. Tan 4.Brown nu ezitați să ne contactați dacă doriți o altă culoare.

-A remarcat: implicit fals anusul nu este deschis.Dacă doriți să deschideți anus, vă rugăm să ne mesajul "Open Anus" în comanda dumneavoastră.

-Dimensiunea implicită este "NO Fermoar" , dacă doriți cu Fermoar Spate sau Laterale cu Fermoar, vă rugăm să lăsați un mesaj "Spate cu Fermoar" sau "cu Fermoar Lateral" .Adăugarea fermoare costă 20 de dolari mai mult.Vă rugăm să ne contactați pentru taxe suplimentare.

-Umanizat: Nu este nevoie să-l ia off pentru pipi, deoarece acest element va veni cu un penis tub.Puteți face orice lucruri de zi cu zi la fel de confortabil ca fiind gol.

Stil:

De bază: Vin cu un penis tube

De bază și VG: Vin cu un penis tub și vaginale tub pentru actul sexual.

De bază&VG&PH: Vin cu un penis tub și vaginul și păr pubian de Confidențialitate: În scopul de a asigura confidențialitatea clienților noștri, am expediat intim pentru fiecare client, și ambalajul produsului nu are nici un logo.De remarcat: Dacă aveți nevoie de o vedere liberă imagine, vă rugăm să ne contactați prin intermediul stației scrisoare.

Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune se va potrivi cel mai bine, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj despre măsurare, după cum urmează

1. Partea superioara a bustului

2. Mai mici bust

3. Umăr Lățime

4. Talie

5. Șold

6. Piciorul

7. Circumferința Gâtului.

Va vom recomanda o dimensiune adecvată pentru tine după ce a primit informații de mai sus de la tine.

(INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE VOR FI PĂSTRATE CONFIDENȚIAL)

Menține:

-Curățați-le în apă călduță cu săpun, cu aer uscat sau cu un prosop ușor.

-A se păstra departe de temperatură cald, soare, obiecte ascuțite, mașină de spălat, materiale chimice.

-Pentru a evita decolorarea alte haine, nu curățați produse cu alte haine.

Notă:

-În mod normal, poate exista o abatere de 1-3cm pentru manual de măsurare produse de silicon.

-Acest produs este ușor de vopsire.Prin urmare, nu purta haine sau bijuterii.Artificiale de vopsire nu este rambursabil.

-Fiecare produs se face manual, cu multe proceduri de artiștii noștri, așa că este inevitabil să avem niște mică diferență în dimensiune.Și avem nevoie de 3-5 zile pentru a pregăti produsul după plata.

-Amintiți-vă să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a utiliza!

Vă rog lăsați - vă numele, dar nu o singură literă.

-Dacă ești rus,vă rog lăsați-vă numele complet.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii