Kingstop 850S biciclete disc sinterizat placute de frana pentru Formula RX R1R, R1, T1,cr3, DE UNUL, FR, MEGA, RO, C1, RX pentru

35.70lei

Etichete: frana shimano ultegra, bicicleta kit de cabluri, formula rx, cablu de bicicletă cutter, avid bb7 road, biciclete de frână cu tambur, furtun de frână shimano, formula r1, f160 r140, yin ing.

SKU : u173565 Categorie:Componente Pentru Biciclete
Distribuiti:
Descriere

  • Material: Sinterizate
  • Nume De Brand: KINGSTOP
  • Componente: Tampoane
  • Utilizarea: Biciclete De Munte
  • Numărul De Model: kingstop850s
  • Sistem De Frânare: Hidraulice Pe Disc De Frânare (Frână Hidraulică Pad)

Ce este de sinterizare

Aceasta este unindu-se în căldură și presiune de particule metalice și în cazul frânelor se îmbină diverse alte elemente pentru a spori proprietăți de frecare și uzură viață.Sinterizate, Frâne, au devenit un standard pe 99% din Motociclete și Atv-uri din OE Constructori și vor forma, de asemenea, un procent mare de aftermarket pentru motociclete si ATV-uri.

Sinterizate, frâne dura mai mult și, în general, face față căldurii de grele de frânare mai bine.În Cursa Rutier utilizați trebuie să recunoaștem că NU există aproape nici tampoane organice care vin aproape la Sinterizate compuși dar asta nu este valabil în streetbike utilizare

Deși încercări au fost făcute de către producătorii de echipament original în urmă cu câțiva ani pentru a reduce costurile de Sinterizate, frâne, prin utilizarea sinterizate de FIER, care a fost considerat un eșec și în aceste zile materialul de bază este de cupru.

Cupru sinterizat frânele sunt făcute de către unul din cele două procese, presiune sinterizare într-un cuptor de vid sau sinterizare printr-o curea într-un cuptor cu atmosferă controlată.Oțel plăci de susținere pentru plăcuțele de frână sunt acoperite cu cupru și un preformate din cupru sinterizat "Puck" este situat pe sâmburi în placa (fie de sex masculin sau feminin) și părțile sunt trecute printr-un cuptor.La o pre-determinat de temperatura de cupru strat sub pad puck se topește și punte cu pucul și înmatriculare împreună.

În schimb vom continua să oferim sinterizate, frâne, pentru aplicații care necesită mai mult de viață și de căldură mai mare performanță și semi-metal-organice tampoane pentru uz general stradă utilizare.

Comparație între semi-metal-organice, sinterizate și cupru-majoritatea plăcuțelor de frână.

Avantajul sinterizate plăcuțele de frână sunt ca de mai jos.

1. Pentru toate-meteorologice și de stabilitate, cum ar fi noroi sau vreme ploioasă, performanța de plăcuțe de frână este aproape la fel ca și cei din vremea este frumoasă.

2. Rezistente la căldură.Punctul de topire al sinterizate plăcuțe de frână este mai mult decât 800C.Potrivit pentru Downhill sau lungă de timp abrupte rula.

3. Greu de poartă.Majoritatea de materiale de fricțiune pentru plăcuțele de frână este de fier și cupru.

4. Costum pentru grele de frânare.Am testat pentru o lungă perioadă de timp.Acest tip de placute de frana se potrivesc pentru grele de frânare.Și forța de frânare este mai mult decât excelent semi-metal-organice și cupru majoritatea plăcuțelor de frână.

Dezavantaj

1. Este aproximativ de două ori prețul de semi-metal-organice plăcuțele de frână.

2. Acesta poate genera zgomot la frânare.

3. Se pot face rău la rotor la frânare.

Aceasta este Formula Cea/Mega/R1/RX

Aceasta este dimensiunea detaliată pentru acest model.

Toate acestea sunt modele de plăcuțe de frână ambalate pe raft pentru vânzare.

Acesta este catalogul de disc sinterizat plăcuțele de frână care pot furniza.Dacă ai nevoie de catalog, pls contact cu mine.

Dacă vrei să răsfoiți mai multe modele de plăcuțe de frână disc, pls vizitați site-ul web.

Acesta este un ambalaj exterior pentru plăcuțele de frână.Bubble pungă de hârtie Kraft.Este un high-class sac.Bula și hârtie Kraft sunt consolidate.Dimensiunea de sac este de 130*160*40 mm.

Atenție

1. De obicei, am expediat în întreaga lume.

2. Cele mai multe articole vor fi expediate în 5 zile de la plată swift.

3. Oferim post de e-mail și exprima de transport maritim EMS, UPS, DHL, Fedex și TNT pentru toți cumpărătorii'choosing.

4. Elementele vor fi livrate la adresa implicită, cu excepția note speciale de la cumpărători.Vă rugăm să asigurați-vă că ADRESA de LIVRARE este corectă înainte de Plată.în cazul în care elementele pot ajunge la adresa ta, rapid, pls scrie-ti numele complet pe Escrow sau lăsați mesaj pe Escrow în timp.

Plata

1. Plata integrală trebuie să fie plătite în termen de 3 zile după comandă confirmată.

2. Acceptam plata de GARANȚIE prin transfer Bancar , card de Credit și etc.Pls contactați cu noi, dacă orice problemă cu termene de plată.

3. Cumpărătorul este responsabil pentru orice impozit sau taxă percepută de țara lor

Termeni și feedback-ul:

1. Feedback-ul pozitiv este important pentru noi, vă Rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul, dacă nici o problema cu tranzacția.

2. Dacă elementul sosește non-functionale sau defecte, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile pentru alte soluții.

3. Ai o intrebare?Vă rugăm să nu ezitați să întrebați.

Prețul va fi mai mic, în cazul în care cantitatea comanda este mare.Eu sunt producător de biciclete, motociclete, E-biciclete, masina, camion plăcuțele de frână.Cu privire la Express(DHL,UPS, FEDEX, EMS, TNT), am putea alege una ca te vrea.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii