Rose Pink Silk Rose FlowerArtificial Buchet de Flori 5 Cap Mare și 4 Bud Fals Ieftin Flori pentru Acasă Decorare Nunta de interior

24.00lei 17.27lei

Etichete: decor vaza, nordic vaza, tase roz accesorii, cupru accesorii de origine, larg vaza, buchet vaza, VAZA, decor acasă vaza, flori vaza plastic, roz piese de origine.

SKU : u17230 Categorie:Decoratiuni Artificiale
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: flori artificiale
  • Stil: Flori + Vaza
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: rose
  • Flori De Stil: Buchet De Flori
  • Material: Plastic

Caracteristici:

Materiale de înaltă calitate

Această floare artificială este fabricat din material plastic de înalta calitate, care este deforma, rezistent la îmbătrânire, rezistent, non-decolorare și durabil în uz.

Realist

Aceste aranjamente florale artificiale sunt la fel de realist ca o floare reală, care nu va dispărea și frunze verzi nu va cădea din flori.

Decor

Perfect aranjament de flori flori de plastic au protecție UV și vii și realiste, efecte, și pot fi aranjate oriunde doriți pentru a decora, cum ar fi nunti, botezuri, Valentine ' s Day, aniversari, zile de naștere, botezuri, petrecere decoratiuni acasă.

Diversitatea

Un buchet de flori are șapte tulpini cu o varietate de flori, inclusiv bujor, garoafa, trandafir si mai multe frunze verzi, frumoase ,vii și farmec.Când ai decorat-i în casa ta, ei pot adăuga luminos, fericit și culori vii pentru viata ta.

Ușor de curățat

Artificiale flori este ușor pentru tine pentru a curăța, puteți șterge praful cu o cârpă sau clătiți flori în apă, foarte convenabil și simplu.

Caietul de sarcini:

Tip de element: Flori Artificiale

Material: plastic

Culoare: roz/violet/alb/albastru/alb și verde

Cantitate: 1 buc

Inaltime:32cm/12.58 inch

Greutate:53 g/1.87 oz

Pachetul:

1*Flori Artificiale

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii