2 Culori De Picioare Piatra Vulcanica Picior De Fișiere De Îngrijire A Pielii Instrument De Masaj Instrument De Piatră Ponce Pentru A Elimina Pielea Moarta Calusuri

18.68lei 12.91lei

Etichete: piatra pentru bijuterii, piatra de opal cu argint, piatra vulcanica pentru bijuterii, corindon sintetic piatră pentru bijuterii, triunghiuri de pietre pentru unghii strasuri, turmalina piatra pentru sănătate, pătrat de piatră pentru diy, pietre pentru decor imitatie piatra natur, granat piatra pentru inel, burete pentru stras.

SKU : u17219 Categorie:Instrumente De Îngrijire A Pielii
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Mână-Picior Fișier
  • Nume De Brand: KuZHEN
  • Origine: NC(de Origine)
  • Sursa De Alimentare: Nici Unul Electric

Caracteristică:

1.Valoroase: Bătături, piele moartă și aspră pielea uscata de pe maini, picioare, coate sau genunchi, sunt ușor de spart în șosete, haine sau rochii.Care va arata rau, atunci când sunt cu prietenii sau la Cumparaturi.

2.Sănătos: piatra Ponce este derivat natural din lavă vulcanică.Acesta este utilizat pentru a elimina lucruri grele de pe suprafețe și nu va provoca daune.Numeroase și aleatoare găurile de pe piatra frecarea pielii, fără pete moarte, înmoaie eficient, netedă și strălucitoare.

3.Masaj: ele sunt perfecte pentru întreținerea regulată de picioarele tale, pentru a regla presiunea sângelui, scuti oboseala, pentru a îmbunătăți somn.Lasa-ti picioarele cu un masaj spa de zi cu zi.Ecologic, este marimea perfecta si se potriveste in palma pentru o utilizare ușoară și pare destul de cool.

4.Vindecare: masaje si stimuleaza fluxul de sange, amelioreaza oboseala, promovează relaxare.Trata picioarele tale să în condiții de siguranță, în mod natural pietre de lavă și ține-ți picioarele sentiment buna!

Caietul de sarcini:

Culoare:Roz,Verde

Material:Naturale piatra vulcanica

Utilizare:Masaj De Curățare

Dimensiuni:Ca Imagini Arată

Pachetul Inclus:

1 * Picior De Fișier

Notă:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze.

2.Te rog, iartă-1 cm/0.39"-3 cm/1.18" măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii