Fotografie l-a determinat Selfie Inel de Lumina 28CM Estompat Camera de Telefon Inel de Lampa 11inch Cu Masa Trepiede Pentru Machiaj Video Live Studio

59.24lei 41.47lei

Etichete: tabelul trepied de călătorie, mai adaptat masă trepied, selen trepied, vlogger, GZ10, prindere softbox, b15 e14, ampolleta led, audio flash, 35mm flash.

SKU : u17216 Categorie:Camera Foto & Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Forma: Pătrat De Lumină
  • Temperatura De Culoare: Bi-culoare 3200K-5600K
  • Numărul De Model: Mini trepied masă pătrat machiaj lumină
  • Nume De Brand: BKispaki
  • Potrivit pentru: Video de interior/ exterior de Fotografiere de Film
  • Caracteristică 2: 7inch Pătrat Inel de Lumina pentru FB Live Streaming
  • Pachet: Da
  • Caracteristică 1: 11inch Pătrat de Lumină pentru video de pe youtube, FB live Streaming
  • Diametru Exterior: 28cm (11inch) Square Light
  • Conector: 1/4 Șurub cu gaură
  • Material: Aliaj De Aluminiu
  • Alimentare: Port USB
  • trepied: mini trepied masă

Fotografie l-a determinat Selfie Inel de Lumina 28CM Estompat Camera de Telefon Inel de Lampa 11inch Cu Masa Trepiede Pentru Machiaj Video Live Studio

Caracteristici :

[Estompat Pătrat de Lumină] : Această lumină măsuri 11*11in, proiectat cu 3 moduri de lumina: alb, lumina calda, lumina alb cald, și 3 luminozitate reglabilă pentru dvs. de a alege pentru a satisface nevoile dvs. în circumstanțe diferite.

[Trepied reglabil] : Un trepied robust suport atașat pentru a vă permite să reglați înălțimea de 13cm/5.12" să 24cm/9.45".Construite din aluminiu de calitate material, bun portante și o stabilitate excelentă.

[Rotație liberă Suport de Telefon] : telefon mobil Universal holder cu brat flexibil pentru 360 de grade de rotație liberă, poate fi ușor ajustat pentru nevoi diferite, potrivite pentru 3,5 cm - 6.5 cm lățime telefoane mobile.

[Convenabil UBS Alimentat] : alimentare USB condus lampă funcționează cu cele mai multe dispozitive care acceptă USB port, cum ar fi laptop, PC, banca de alimentare, incarcator USB, adaptor AC și mai mult, care vă oferă mai mult confort, vă permite să vă bucurați atât lampa si suport de telefon mobil, în orice moment!

[O Lumina Pentru Multi-Scop] : Echipat cu trepied reglabil, perfect pentru a utiliza ca masă de lumină pentru a face, a lua fotografii, videoclipuri, cărți de lectură, și de a trăi de streaming și cum ar fi.Dimensiunea compactă vă permite să se deplaseze liber de la o cameră la cameră.

Caietul de sarcini: Conector de: 1/4 Șurub cu gaură Pătrată Dimensiune: 28*28*2.5 CM Suport de Telefon : 3.5-6.5 cm reglabil Pătrat de Lumină Greutate:despre 653g Sârmă lungime: despre 200CM Greutate totala: despre 693g sursa de alimentare: port USB de Iluminat reglabil:3 moduri de nivelul 10 brighness LED cantitatea:168led Luminozitate: de lumină Albă, lumină Moale și Avertizează lumina Notă: 1. Există diferite tipuri de Machiaj lumină pentru alegere,puteți verifica opțiunea butonul de culoare pentru a selecta,va vom trimite ca imagine selectați, vă mulțumim pentru atenție. 2.Vă rugăm să permiteți-1-3 cm (0.4-1.18") diferența din cauza manuală de măsurare și de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.

Dacă aveți orice alte nevoie, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct,vă mulțumesc pentru înțelegere, o zi bună!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii