6pcs Copii Mini Vacanță Decorare Folie de Moș Crăciun Pălărie Lollipop Acoperi Topper

4.48lei

Etichete: cazul carte ksenia 4x, electronice auto cutie, cablu atari 2600 junior, aparat de fotografiat mobil 48 mp, cablu de atv-uri atv-uri 150cc, carte de hârtie kraft a6, card de glumă fluture, cazul samsung a71 vw, camera mercedes 316.

SKU : u1709 Categorie:De crăciun
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: newcomdigi
  • Numărul De Model: qJJWSY0AXA12402

100% De Brand Nou

Stare: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate

Mare pentru vacanță de Crăciun de decorare, acestea sunt deschise astfel încât să puteți le-a pus pe lollipop.

dimensiune: aproximativ 4*7cm

Pachetul include: 6x Mini Crăciun Pălării

Plata

1. În general, acceptăm următoarele metode de plată: Card de Credit; Moneybookers;Western Union;Qiwi Wallet, Alipay sau ESCROW pe Unpirsatumare.ro.Și protecția noastră oferă doar plata moduri acceped de Unpirsatumare.ro platforma.

2. Ai 3 zile să plătească după ce plasați o comandă cu succes.

3. Dacă nu puteți verifica cu succes, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou,dacă încă nu pot plăti,vă rugăm să trimiteți un e-mail la Unpirsatumare.ro pentru a cere ajutor .

Transport

1. Vom trimis elementele în termen de 1-7 zile (zilele de lucru, Nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de către platformă.

2. Noi oferim China Post , Epacket , Unpirsatumare.ro Standard de Transport maritim

3. Transportul prin China Post Aer Înregistrat Mail pentru mai puțin de 2kg bunuri în 15-25 de zile lucrătoare, Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă rugăm să ne contactați pentru transport.Vom calcula costul de transport maritim pentru tine.

4. Atunci când primiți produsele comandate, în 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție.Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme.

5. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim,vă rugăm să ne contactați fără ezitare.Vom verifica-l pentru tine, cu oficiul poștal și vamale.

Restituire / Rambursare

1. Vă rugăm să verificați de urmărire în formarea pe site-ul de urmărire.

2. Vă rugăm să ne contactați prin mine s salvie, e-mail, sau manager de comerț.

3. Verifica pachetul și mă tem s , cu atenție.

4. Vă rugăm să Rețineți: Bărbați defecte nu sunt garantate,astfel de daune după utilizarea,daune de apă și așa mai departe.

Feedback-ul

1. Feedback-ul pozitiv ( 5 Stele ) este foarte important pentru noi, vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul .Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi , ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau de restituire pentru orice probleme.

2. Vă rugăm să ne contactați prin Trade Manager sau Scrisori înainte de a pleca neutru(3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul,vom încerca noastre cele mai bune pentru a solvethe probleme și vă rog să aveți încredere în noi .

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii