Militar EDC Molle Husă de Unelte de Plasă de Pungi Accesorii Lanterna Talie M2S2 R2X2 de Vânătoare în aer liber, Saci de Buzunar Revista de Amânare Q4L6

14.36lei 8.76lei

Etichete: inima oală, drumeții accesorii de apărare, drumeții accesorii filipine, duză pentru cârnați, drumeții accesorii adulți, trafalet instrument, drumeții accesorii auto, pentru umplere mezeluri, drumeții accesorii copii, cârnați din carne.

SKU : u1698 Categorie:Camping & Drumeții
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Perete Echipamente
  • Origine: NC(de Origine)

Descriere:

100% noi calitate

Material: 600D Oxford pânză PP chingi

Culoare: camuflaj CP

Dimensiune: 18 x 13 x 3 cm / 7.09 x 5.12 x 1.18 in

Structura: principalele sac, sac de mijloc

Funcția: magazin de obiecte mici

Captuseala: bumbac poliester

Scenarii de aplicare: în aer liber, îmbrăcăminte, fotografie, pescuit, plaja, ciclism, agrement, camping, drumetii, în aer liber, saci de călătorie

Rezistent La apa: sac de instrument este extrem de rezistent la apă și asigură utilizarea pe termen lung în medii umede, sau produsul nu putrezească după imersia în apă și pot fi spălate în apă.

Multi-scop: tactic de buzunar este un toate într-o pungă.Geanta mică are o capacitate mare.Este foarte ușor de a pune în și să ia bunurile.Potrivit pentru stocarea telefoane mobile, brelocuri, dispozitive GPS, camere digitale, consumabile medicale, instrumente mici și alte elemente

-Rezistenta la uzura: Această tactică este fabricat de înaltă calitate 600D nylon, care este rezistentă la zgârieturi și rezistente la uzură, și nu este ușor să se estompeze.Toate ochiurile și chingi sunt realizate din cel mai bun material de nailon și sunt extrem de durabile.

La MOLLE chingi platforma de pe panoul din spate are o armat curea cu o clipă de metal/mol catarama.Buzunare interne adauga la organizație.

Prima calitate, oferind cele mai bune servicii.Clientul este prietenul nostru.

Design elegant, 100% brand nou, de înaltă calitate!

Notă:

1. Pentru fotografii, vă rugăm să permită o ușoară diferență de culoare

2. Dimensiunile pot varia din cauza manual de măsurători

Pachetul Inclus:

1buc tactic de buzunar

SKU: HWB7670

Vă mulțumesc pentru atenție, puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii