Coreea de Desene animate 3D Rață Telefon Caz Pentru iphone 12 pro max 11 7 8 plus x xr xs max SE2 Moale TPU Șoc Dovada de Telefon capacul din Spate

17.39lei 14.28lei

Etichete: bling caz, cap de vacă, acoperi leu, caz de vacă de imprimare samsung, brawl stele caz, curva caz, aluminium case iphone se, pac m 30, caz oreo, caz pentru samsung galaxy a51 kpop.

SKU : u169683 Categorie:Accesorii Pentru Telefoane Mobile
Distribuiti:
Descriere

  • Caracteristici: ins
  • Material: TPU
  • Compatibil Model de iPhone: iPhone12 Pro Max
  • Compatibil Marca: Apple iphone
  • Design: desene animate
  • Origine: NC(de Origine)

Atentie >>>>

1. Din cauza la monitor diferit de setare și de iluminat, poate are unele diferențe de culoare din elementul real.Dar garantăm că stilul este același ca imagine arată.vă mulțumim și vă rugăm să înțelegeți amabilitate.

2. Orice întrebări, vă rugăm să simțiți-vă liber să scrie-ne, vom răspunde în termen de 24 de ore, satisfactia dumneavoastra este scopul nostru.

3. Mai sus 2 buc este de preferat ,și va primi la fel de mult ca 7% off

Detalii Produs >>>> 1. Material : de Înaltă Calitate TPU 2. Aplicat Dispozitiv : pentru iphone SE 2020 / 7 / 7Plus / 8 / 8Plus / X / XS / XS Max / XR / 11 11Pro Max/12/ 12 pro / 12 mini/ 12 pro max 3. Caracteristică : Coreea De Desene Animate Duck Caz De Telefon

Sfaturi >>>>

1. Există diferite dimensiuni de pe link produs.Vă rugăm să alegeți dimensiunea corectă .

2. Dacă au culori diferite ,vă Rugăm să verificați imagini de produs de toate culorile ,apoi alegeți stilul de care ai nevoie .

Cumpara 3 primi 1 gratuit (cumperi 3 4, 1 mai trimis la întâmplare,vă rugăm să ne lăsați un mesaj)

Metoda De Plata

Vom accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union.

Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.

Revine Pe Termen

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii