Smart Difuzor Suport de Perete Pentru Amazon Echo Dot 4-a Generație Amazon Suport de Perete Cu Management de Cablu Difuzor Accesorii

27.44lei 19.22lei

Etichete: dot echo, sr2050, gratuit echo dot, 2 echo dot, echo dot 4-a generație, echo show, audiocrast cablu, echo dot usb, difuzor cabl, echo.

SKU : u16906 Categorie:Portable Audio & Video
Distribuiti:
Descriere

  • Pachet: No
  • Numărul De Model: -
  • Material: Plastic
  • Tip De Element: STAND
  • Nume De Brand: vwinget
  • Origine: NC(de Origine)

Descriere:

Design Special: Perfect pentru Echo dot 4,smart difuzoare și mai mult.Bucurați-vă de perfectă ascultare de oriunde din cameră prin montarea difuzoarelor pe perete .

Cablu de management: Păstrează Ecoul dot 4 cablul boxelor perfect ascuns, pentru a evita urât agățat de cabluri.Ascunde perfect cablul de încărcare la spate,Fără Fire Încurcate!

Sigur și Stabil: Construit din ABS, o mai mare stabilitate și capacitate de încărcare pentru a stoca până la 15 kg, perfect pentru crearea de spațiu suplimentar în camera de zi sau garaj sau dulap sau oriunde doriți.

Super ușor și în condiții de siguranță instal: montare pe perete design oferă mai ușor de instalare, și acesta poate fi montat pe orice perete pentru compatibilitate maximă.

Caietul de sarcini:

Simple, dar Funcționale: Nostru de montare pe perete raft suport conceput pentru a economisi spațiu și de a organiza casa ta.Aduce o viață frumoasă

Pachetul Inclus:

1*suport

Note:

Note:

Trimite doar Stand (Nu conțin dispozitiv)

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii