ANSAMBLUL FILTRULUI de FF63009 pentru CUMMINS

104.62lei 84.73lei

Etichete: yamaha 1080 receptor, cum patinoare congelate, strălucitoare chilotei daneză, modulul de aprindere j107, gadget-uri adolescent băiat, iphone caz x cardib, ipad a 8-2020 ecran, gratuit foc caz bomba, sturz copil gura.

SKU : u1690 Categorie:Hardware Mecanice
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: filtru
  • Certificare: CE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: FF63009

ANSAMBLUL FILTRULUI de FF63009 pentru CUMMINS

costum de camioane grele: motor unitate ,camion masina sedan salon

Plata: 1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Dacă ai probleme în a face o plata,vă rugăm să ne contactați, vom încerca să vă ajute pentru a rezolva problema. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Livrare: 1. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 2. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 3. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Politica De Returnare

·Dacă nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă puteți întoarce/schimb in 14 zile cu plin de bani rambursare (cu excepția de transport maritim), atât timp cât produsele sunt în forma originală.vă rugăm să ne contactați înainte de a livra comanda dumneavoastră înapoi, noi vă va spune adresa de revenire, După ce am primit pachetul am o restituire sau de schimb la tine .Returnat trebuie să fie în starea inițială.

·Suntem capabili de a returna banii fara costul de transport maritim.

Contactati-NE

1. Satisfactia clientului este foarte importantă pentru noi și feedback-ul nostru de rating reflectă această satisfacție.

2. Dacă aveți orice întrebări, Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail sau sunati-ne.Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați înainte de a licita!Multumesc.

3. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe Unpirsatumare.ro.Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute.Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm e-mail-ne imediat.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii