8.0" Smith Chu Profesionale Curbat Câine Îngrijirea Foarfece Japonia Otel 440c animale de Companie Foarfece de Tăiere a Animalelor de Forfecare Câine Furnizor LZS0038

32.38lei 20.72lei

Etichete: cat guler japoneză, grăsime scaun, japonia mini, rochie balerina fata, joc foarfece de asistenta medicala, kimono de companie, foarfeca titanium asistenta medicala, câinele foarfeca, headghog, plastic foarfece de asistenta medicala.

SKU : u1687 Categorie:Instrumente De Styling
Distribuiti:
Descriere

  • Dinti: NICI unul
  • Din Oțel Inoxidabil Tip: 9cr13
  • Lungimea Totală: Cca 21,5 cm
  • Tip De Element: Parul Foarfeca
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică 3: pet clipper
  • Materialul Lama: Japonia 440c
  • Material Mâner: din oțel inoxidabil
  • Nume De Brand: SMITH CHU
  • Culoare: ARGINT
  • Dimensiune: 8 inch
  • Tip: Foarfece De Tăiere
  • Caracteristică 2: Profesionale Câine Foarfece
  • Numărul De Model: LZS0038
  • Caracteristică 1: Animale De Companie Îngrijire Foarfece

8.0" Smith Chu Profesionale Curbat Câine Îngrijirea Foarfece Japonia Otel 440c animale de Companie Foarfece de Tăiere a Animalelor de Forfecare Câine Furnizor LZS0038

Descriere

Material Lamă: Oțel Inoxidabil

Lungime: 8.0"(Aprox: 21,5 cm)

Duritate: 62HRC

Lista de pachete:

1. 1buc Foarfece de Tăiere

2. 1buc Reglementare

3. 1buc piele de Oaie Freca

4. 1buc Foarfece Caz(este depinde de u dacă se alege)

Instrument Ideal pentru saloane de coafură; design Ergonomic mânere; greutate de Lumină și extrem de buna Detașabil restul degetul pentru un plus de pernă; Auto-ascuțire razor edge lama performanță Robustă, taie părul, folosind mai puțină vigoare;Potrivit pentru parul umed și uscat

Notă: uleiul este interzis la livrare de aer, astfel încât nu se va scoate.

Servicii

1. Satisfactia ta, scopul Nostru.

2. Suntem dedicati pentru a oferi clientilor nostri cel mai sigur și simplu experiență de cumpărare.

3. Noi vă oferim cele mai recente modele cu o varietate mare de stiluri si culori pentru toate dvs. are nevoie de ochelari.

Transport

1. Am expediat în întreaga lume, și de transport gratuit pentru toate țările și regiunile prin China Post Air Mail .

2.Vom trimite articole în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este finalizată.Dacă aveți nevoie de orice favorabile sau rapid de transport maritim( Trebuie să plătesc niște taxa de transport maritim ), vă rugăm să ne contactați.

3.Am trimis prin China Post Air mail , ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 25 la 45 de zile .Deivery timp depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 60 de zile .Dacă nu primiți elementul după 45 de zile,vă Rugăm să ne contactați, vom investiga și de a rezolva problema cu livrarea.

Culoare Umbrire

Toate elementele noastre sunt pentru fotografiere reală, de tehnologie, de afișare, de lumină, din motive de mediu poate fi o ușoară abatere fenomen.E greu să cumpere din piele de exact aceeași culoare ca imagini, vă rugăm să în natură prevalează, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii atâta timp cât mintea culoarea foarte mult.

Dimensiunea sau se Potrivesc Probleme

Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate.Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda.În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 cm de măsurare.Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct.

De garanție și returnare

Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.Taxele de transport este plătită de către cumpărător.

Feedback-ul

1. Ta satisfăcătoare este singura noastră urmărire.feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv odată ce sunteți mulțumit cu achiziția. 5.0 1 1 Revizuire pentru -36% reducere Instant: NE 2 $pe NE $40 de Utilizator Nou Cupon pentru a Primi cupoane de Culoare: LZS0039 sac Cantitate: Suplimentare de 5% reducere (4 Seturi sau mai multe) de 1000 de Seturi disponibile Gratuit de Transport maritim pentru Argentina prin China Post Aer Înregistrat Mail

Estimat de Livrare: 39-39 zile

Cumpara Acum Adauga in Cos 10

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii