Noul Ventilator Incalzitor Portabil Electric Ceramic de Încălzire Spațiu de Protecție de Ecran Ușor Transporta Atinge Ușor să se Supraîncălzească cu V6I1

75.43lei

Etichete: bicicleta mtb 29 piese, big bore kit de 300 pg, armura casca de samurai, broderie albastru linie, breaking bad taste, big bore kit ybr 125, cabinet de aur periat, copilul iubitorii de breloc, curea de crocodil negru.

SKU : u16586 Categorie:Laptop Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: GRWIBEOU
  • Tip: Ventilatorul
  • Caracteristică: electrice de încălzire, sârmă
  • Origine: NC(de Origine)

Descriere produs

CONFORTUL PE CARE LE POATE CONTROLA

Nu mai e nici un motiv să te îmbraci în interior atunci când e rece.Alunga aceste voluminoase tricoturi și bucurați-vă de libertatea de a muta în jurul valorii de confortabil.Noi va putem ajuta!

Se ghemui până în această iarnă în confortul confortabil de acasă sau de la birou cu nostru electrice pentru încălzirea incintelor.Poziționați-l în cazul în care aveți nevoie de ea cel mai mult - la căldură sau sufla rece de aer natural.Setați-l să oscileze în jurul valorii de cameră sau sufla în mod constant într-o singură direcție.Schimba viteza ventilatorului - pentru a se potrivi cu tine.Mare dacă e frig și ai nevoie să-ți încălzească camera rapid sau mai multe viteză moderată, dacă sunteți în căutarea pentru o căldură blândă.

LINIȘTIT, SIGUR ȘI UȘOR DE UTILIZAT

De încălzire nostru a fost dezvoltat cu caracteristici de siguranță pentru a ajuta la minimizarea riscului pentru copii și adulți vulnerabili.Nostru capac de protecție previne arsuri, încălzire în sine este fabricat din material rezistent la foc și include sfat-de peste si peste-căldură funcții pentru a vă ajuta reduce și mai mult riscul.

Ventilatorul rulează în liniște ca să nu deranjeze pacea și încălzire este mic și discret, astfel încât acesta poate fi ascuns cu grijă într-un colț.

E ușor să funcționeze cu setări user-friendly, este ușor și portabil pentru a trece la camera de care aveți nevoie de ea, se conectează în perete și folosește redus de energie.

PTC TEHNOLOGIE.Acest spațiu portabil de încălzire este proiectat cu cele mai recente PTC tehnologie pentru max căldură în 2 secunde cu putere scăzută de utilizare.Creează o atmosferă caldă, confortabilă ambianță în casa ta sau la birou, cu siguranță, cost-eficiente de încălzire electric!

ETL ENUMERATE ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ DE ÎNCĂLZIRE.Cu material rezistent la flacără și UL Certificat Plug precum și PESTE ÎNCĂLZIRE protecție și SFAT-PE funcții de protecție, noastră în condiții de siguranță incalzitor auto va opri atunci când temperatura ajunge la 149 ° c/ 65℃, sau s-a răsturnat din greșeală, în acest caz siguranța riscul este minimizat în mod eficient.Protecție fan acoperi, de asemenea, adaugă siguranta vulnerabile adulți și copii.Bucurați-vă de pace a mintii cu în-a construit caracteristici de siguranță.

AUTOMATE DE OSCILAȚIE.Mini incalzitor este folosind un convenabil one-touch funcție leagăn, stabilit de încălzire în liniște oscila cald sau aer rece în jurul valorii de cameră care acoperă un unghi de 90 de grade sau setați-l să rămână statică într-o singură direcție la stânga sau la dreapta.Rapid și ușor distribuie cald sau aer rece uniform și eficient, în direcția de alegerea ta.

TOT SEZONUL FUNCȚIONALITATE.Se bucură de convenabil de a folosi pe tot parcursul anului cu ventilator incalzitor: reglabil functie de termostat (950 watt de mare căldură și 800 watt foc mic) emite un flux constant de aer cald pentru final în confort, în timp ce la 5-watt fan-only oferă răcire relief și ușor circulă aer natural.Rapid și ușor de a alege cel mai bun cadru pentru a se potrivi sezon și de nevoie de dumneavoastră.

PORTABIL, DESIGN USER-FRIENDLY.Ușoare și ușor de transportat, pur și simplu mutați în zonă aveți nevoie să se încălzească sau să se răcească și să alegeți dumneavoastră preferat fan setare.Ideal pentru utilizarea într-un birou pentru a încălzi picioarele sub birou, în camera de zi să-l păstrați confortabil sau poate dormitor.

Pachetul inclus:

1* Spațiu de încălzire

Vă mulțumesc pentru atenție, dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii