Imixlot de Înaltă Calitate Negru Înstelat Lentile de Contact de Caz cu Oglinda de Călătorie Portabil Ochelari de Îngrijire Cutie de Lentile de Contact Container

23.17lei 12.95lei

Etichete: geantă de călătorie, 7 cazul iphon, Caz 4, lentile de contact de călătorie, britanic valiza, lentile de contact container, cutie len, lentile de contact, caz iphon, accesoriu de călătorie.

SKU : u16150 Categorie:Bărbați Ochelari
Distribuiti:
Descriere

  • Articol Diametru: 0
  • Gen: Unisex
  • Model Tip: GEOMETRICE
  • Element De Lungime: 0
  • Numărul De Model: 0
  • Auto-curatare Lentile de Contact Cazuri: No
  • Lățime Produs: 0
  • Înălțime Element: 0
  • Forma\model: Pătrat
  • Articol Greutate: 60g

Detalii Produs

100% De Brand Nou Și De Înaltă Calitate

Produs: Cutie

Material: Plastic/Oglinda

Culoare: R andomly Trimite

Dimensiune: 6.8x6.8x1.9cm

Ocazie: Aniversare, Intalniri, Cadou, Petrecere...

Pachetul inclus: 1 buc x Cutie

Notă : 1.Dacă vrei să puneți ordine în vrac, va putem oferi bun preț en-Gros; Dacă vrei să-mare loc comanda, putem oferi pret de fabrica.

2.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne anunțați, ne puteti contacta cu Managerul Comercial.e-mail.mesaj ....suntem mereu aici!

3.Din cauza diferitelor loturi de producție și inevitabil diferența de setările monitorului, culorile prezentate în imagini nu corespunde 100% cu cele de pe obiecte.

Bijuterii De Întreținere

Plata

1. Acceptam Toate Metodele De Plată De Mai Sus.

2. Contactați-Ne Dacă Aveți Orice Întrebare, Atunci Când Veți Plăti.

3. Pentru Comanda Mare Va Fi Oferit Discount Suplimentar De A Ne Contacta.

4. Face Plata În Termen De 24 De Ore.

Transport & Livrare

1. Vă rugăm să Rețineți: în Cazul în Produs o cantitate mai mult de 200USD.00,ne va livra de către EMS gratuit care sosesc în termen de 3-15zile; e mai sigur și mai rapid.

2. Timp de transport maritim: China post air mail, în mod normal, va sosi în termen de 15-35 zile lucrătoare după ce a fost postat.Cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată de mai multe zile până la 35-48 de zile;

3. Timp de manipulare: Ne vor trimite produsele în termen de 3 zile lucrătoare de la sistemul confirmă plata;

4. Rambursare: Dacă încă nu ați primit elementul după 40 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați;

5. Picătură de transport maritim: oferim picătură de transport maritim, pls trimite-ne dvs. de client corectă de expediere a adăuga atunci când plasați comanda.

Termeni de Vanzare

Contactati-Ne

1.Dacă aveți întrebări și / sau întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau on-line, Vom fi fericiți să vă ajutăm și să depună eforturi pentru a obține înapoi la tine în termen de 24 de ore;

2.Satisfactia ta, urmărirea noastră.Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la toate cumpărător atunci când ordinul a terminat.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scor de rating;

3.Dacă sunteți nemulțumit cu ea, vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi negativ sau neutru sau scor 1 sau 2. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva aceasta să-ți satisfăcătoare și de a face experiența dumneavoastră de cumpărături plăcută.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii