QIACHIP Wireless 433Mhz RF Control de la Distanță Comutator AC 110V 220V Lampă de Lumină LED-uri Switch-uri Wireless Coridor, Cameră de Panou de Perete Comutator

14.74lei

Etichete: ac putere controler, rf machin, rf switch, 423 mhz control de la distanță, cnc limitator, m3 performanță, unitate de control comutator, leganza control de la distanță, controlul hitachi, coreea de panou de perete.

SKU : u161264 Categorie:Acasa Accesorii Electronice
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: 2201D+2201+WP
  • Pachet: No
  • frecvența: 433 MHz
  • Comunicare Wireless: WIFI
  • Nume De Brand: QIACHIP
  • Utilizarea: Iluminat
  • Sprijin APP: No
  • Canal: 1

Date Tehnice De Panou De Perete Transmițător:

Frecventa de operare: 433MHz.Model de baterie: CR2032 Baterii Alcaline (Pachetul Nu include Baterii).Material: HDPE(Type2) de Plastic.Codificare Caietul De Sarcini: 1527. Distanta: Piscină Interioară (20 Metri/65 Feets) , Piscină (80 Metri/262 Feets).Culoare: Negru.Dimensiuni(L/W/H): 86mm x 86mm x 13mm.Greutate: 60g/2.1 uncii.

Date Tehnice Ale Receptorului:

Numărul de Model: KR2201-4 sau KR2201D-4. Tipul De Codare: Inteligent Cod De Învățare.RF Modul de Lucru: Superheterodină Recepție.Modulație Modul de lucru: se CERE.RF Frecventa: 433MHz.Modul de lucru: de Moment, de Comutare și de Blocare.Tensiune de intrare: AC 85V~250V.Curent de repaus: 5mA.Primirea Sensibilitate: >97dbm.Control de la distanță Gama: >50 m (Spațiu Liber).Conexiune Prin Cablu Fel: Terminale Fixe.Culoare: Verde(PCB), Alb/Negru (Exterior Shell).Dimensiune pachet: 8.1 * 3.6 * 2.0 cm / 8.2 * 4.2 * 2.5 cm.Pachetul Greutate: 40g /1.41 oz, 55g/1.94 oz.

Notificare:

Pachetul a Inclus diferite produse, deoarece puteți alege Diferite opțiuni.

Despre modul de Lucru:

De moment:Împingeți butonul de la distanță , releul se conectează, eliberați butonul de la distanță , releul dis-conectează.Comutare:Apăsați o dată butonul de la distanță , releul se conectează , apăsați de două ori butonul de la distanță , releul dis-conectează .Blocare:Împinge Un buton de la distanță, releul se conectează, împingeți butonul de la distanță B, releul dis-conectați-vă.

Receptor Cod De Resetare/Compensare:

Împingeți butonul de învățare pe receptoare de 8 ori, codurile vor fi șterse.După compensare cod, toate de control de la distanță trebuie să fie re-asociat în scopul de a controla receptorul.

Învățarea Cod (De Moment):

Apăsați cheie de învățare o dată, LED-ul de pe Receptor va clipi o dată.Când LED-ul pornește, apăsați orice buton de pe telecomanda, LED-ul de pe Receptor va clipi de 3 ori, apoi se oprește.Indică faptul că sunt asociat cu succes.

Învățarea Cod (Comutare):

Apăsați învățare cheia de două ori, LED-ul de pe receptor va clipi de două ori.Atunci când LED-ul de pornire, apăsați orice buton de pe telecomanda, LED-ul de pe Receptor va clipi de 3 ori, apoi se oprește.Indică faptul că sunt asociat cu succes.

Învățarea Cod (Blocare):

Note: Blocare modul nevoie de 2 butoane diferite, primul pentru "ON", cel de-al doilea pentru "OFF".De exemplu: butonul A=, button B = OFF.Împinge cheie de învățare pe receptor de 3 ori, iniția blocare modul de setare.Așteptați un moment, LED-ul indicator de pe receiver se va aprinde scurt și se oprește.Împinge de la distanță butonul, LED-ul clipește de 5 ori.Împingeți butonul de la distanță B. LED-ul clipește de 5 ori. 3 secunde mai târziu, LED-ul indicator va porni din nou, indică faptul că de control de la distanță și receptorul sunt asociat cu succes.A = LA, B = OFF.

NOTE:

1. Vă rugăm să nu acuzat de funcționare, trebuie să opriți alimentarea, și funcționarea după testarea corectă și energie electrică. 2. Te rog schimba imediat bateria atunci când de la distanță de control de tensiune este insuficient (atunci când tensiunea bateriei este insuficientă, în general, ajunge aproape de transmitere). 3. Vă rugăm să acorde o atenție pentru a evita masca de metal,echipamente de mari dimensiuni,puternic interferențe electromagnetice depus atunci când se utilizează wireless RF produse, și pentru a evita prea scurt distanța dintre telecomandă și receptor bord. 4. Vă rugăm să evitați anormale utilizarea produsului.Anormale utilizând va reduce performanța produsului și de viață, când în serios se poate deteriora produsele și face chiar un pericol pentru siguranță.

Ce e Mai mult: sistemul poate stoca timp de 25 de buc de telecomenzi, dacă de la distanță a obține mai mult de 25 de pc-uri, inițial control de la distanță va fi pierdut.

Instrucțiuni:

Primul pas : Clar receptorului de memorie Apăsați Butonul de Învățare pe receptoare de 8 ori, codurile vor fi curățate.După curățarea cod, toate de control de la distanță nu pot lucra mai mult.Pasul Doi : Meci de Panou de Perete de la Distanță de Emițător și Receptor Apăsați cheie de învățare pe receptor de două ori, este vorba de comutare în modul de setare.Așteptați un moment, LED-ul va fi pe , vine în învățare stat.Apăsați butonul de la distanță, indicator LED pe receptor bord va clipi apoi se desprinde.De învățare cu succes.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Free Spirit32  — 

    Everything works perfect. Trust in seller.

  • Lilaboi2000  — 

    a