ECU pentru Lifan 620 Unitate de Control a Motorului/MT22U 28330280 3601010-9V2/28260531 B6000094 3601010B2E2/pentru Lifan BAG3612100B1 28172362

269.85lei

Etichete: ecu motor, lifan blocul motor, lifan cilindru 140, cap lifan, mt20u, ecu, lifan motor, lifan piese de motociclete, mt20u2, cylinder lifan.

SKU : u160663 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • Tip De Element: Elemente De Acționare
  • Origine: NC(de Origine)

Invita Whatspp(Wechat) : + 86 1 7638574602

1 .Avem fiecare tranzactie cu onestitate.Toate produsele pe care le oferim sunt de inalta calitate, cu preț scăzut.

2. Dacă aveți o cantitate mare de ordersPlease sa ne contactati pentru a negocia prețul.

3. Înainte de a face plata ,să ne anunțați,Vom reduce prețul și confirma mod de transport maritim pentru tine !Dacă aveți orice probleme ,nu ezitați să ne contactați vă rog!

4 .După Primirea goodsIf nostru este mistakeWe va corecta nostru mistakesPlease să ne contactați înainte de a supune litigiile.

5 .Feedback: feedback-ul este foarte important pentru noi, va rugam sa lasi un 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru și itemsor pls contact cu.Dacă există unele probleme cu produsele noastre.vom rezolva cat mai repede posibil.

6. T aici, Dacă sunt mai multe modele va rog remarca articol Nr.ai nevoie dupa plata.

Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de cumpărare bunuri:

Cumpărătorii trebuie să-citit:

(1) vă Rugăm să nu în mod arbitrar cere disputa: de a primi bunuri, dacă există orice întrebări sau nu mulțumit, vă rugăm să ne contactați imediat, ne va ajuta să verificați în timp.Nu aduce dispute în absența de contact, pentru că pur și simplu nu poate rezolva problema.

(2) atunci Când primiți mărfurilor aveți orice întrebări ( pe model, aspectul, marca, etc.) trebuie să ne contactați în primul rând pentru a se asigura că, fără îndoială, și apoi instalați.

(3) în Cazul în care instalarea nu poate funcționa în mod corespunzător, în primul rând pentru a verifica masina cu funcție anti-furt, dacă este cazul, apoi utilizați dispozitivul pentru a decripta anti-furt sau anti-furt de potrivire de programare poate fi utilizat în mod normal.

(4) bunurile Primite atât timp cât produsul model / cod, plug, aspectul același lucru poate fi utilizat în mod normal.Dacă găsiți că marca, data fabricației, numărul lotului, culoare, etc. nu sunt la fel, acest lucru este un fenomen normal (vă rugăm să nu cred că produsul este greșit).

Vă rugăm să rețineți cumpărători:

( Despre masina anti-furt decodare potrivire): Daca ECU este instalat, acesta nu poate fi pornit.Prima verificare, masina este cu funcție anti-furt (sau dacă cheia are un cip),Daca masina ta este cu funcție anti-furt, este necesar pentru a decoda meci (cu decodor) este de succes, masina poate începe în mod normal.

Sfaturi: Dacă ești din Brazilia,vă Rugăm să lăsați CPF sau CNPJ număr sau numărul de taxa pe comanda, astfel încât este mai ușor pentru tine pentru a obține pachetul!Dacă sunteți din Peru,vă Rugăm să lăsați DNI sau RUC .(Rusă de stat poate trimite doar EMS / China / Hong Kong colet poștal, vă rugăm să clienții nu alege DHL / UPS de transport maritim metode, cum ar fi bunurile reținute de către autoritățile Vamale ca posibilitatea este foarte mare.Dacă prietenii Rusiei alege părul DHL / UPS / FEDEX și așa mai departe, vom folosi EMS pentru a trimite bunuri) vă Mulțumim pentru înțelegere.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii