Masina de 12V Wireless Gonflabile Pompa Auto Portabil Pompa de Aer Electrica Anvelope Pneumatice

257.73lei 180.42lei

Etichete: completați caz de aluminiu, carenaj complet z1000, completați papusa de silicon, complet set de scule de bicicleta, complet unghii gel caz, completați scaun dentist, familie completă citate, completați derivă costum, acoperire completă sony l1.

SKU : u158081 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } 2019 Versiune Imbunatatita și clădire-înăuntru Lithium Baterie de 2000mAh: Mini-corp, extra-Mare capacitate de 2000mAh.Reîncărcabilă compresor de aer poate fi umflat pentru situații de urgență.Acesta susține AC DC Adaptor de la domiciliu 110V si 12V 3 metri Bricheta cablu. (Atenție: vă Rugăm să nu activa pompa atunci când există o stare de încărcare la domiciliu încărcător de perete).

LCD Manometru Digital cu Iluminare din spate: Cu 3 unități opționale de PSI, BAR, KPA, Kg / cm;.Puteți prestabilite a presiunii în anvelope la ce anvelope are nevoie și de testare a presiunii în anvelope în orice moment.Pompa de aer se va opri automat umflarea când inflația atinge valoarea prestabilită, care poate fi evita umflarea.

Note:1.Copiilor le este interzis să folosească această pompă!Nu se lăsa la îndemâna copiilor!Nu introduceți niciodată trahee în gura unui animal viu sau în ochii de o ureche.Nu utilizați pompa ca o jucărie!2. Nu utilizați pompa în locuri aproape de inflamabile și explozive lichide și gaze (de exemplu, stații de benzină)!3. Nu lăsați atunci când inflația este în curs de desfășurare.Mașina trebuie să fie permis să se odihnească timp de 8 minute după 8 minute de utilizare continuă.

4. Atunci când există zgomote anormale sau excesive de temperatură în timpul inflației, vă rugăm să opriți imediat și lăsați-l să se răcească cel puțin 15 minute.Demontați trahee și să fie atent cu mâinile fierbinți.5. Produsul este protejat de ploaie și apă, și este rezistent la impact și impact.6. Dacă pompa nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, acesta trebuie să fie depozitate într-un uscat și închise la loc.Dacă ai magazin pentru o lungă perioadă de timp, este recomandat să încărcați acumulatorul timp de trei luni.

7. Înainte de a utiliza reîncărcabilă cilindru de aer, verificați dacă acesta are suficientă energie electrică.Pentru prima dată, o taxă pentru 4 ore.După fiecare încărcare este complet, indicatorul de încărcare va fi complet încărcat.

Tensiune de intrare: încărcător 5V/2A

Curent de lucru: 1-5A

Curent maxim: mai puțin decât egal 5A

Fără sarcină curent: mai puțin decât egal 2A

Aer de eficiență: cost 1.95 munte anvelope pentru 2 minute

Iluminat de urgență: 8 ore 10 ore

Temperatura de lucru: -20 ° C - 70 ° C

Timp de încărcare: aproximativ 2 ore

Accesibil presiune: 150PSI/10.3 BAR/990KPA/10.5 KG/CM

Produs dimensiune: 250*56*47mm/9.84*2.2*1.85 în

Net greutate: 750g

Super Bright LED-uri Lanterna: 8 LED Margele pot fi controlate de către comutator independente pentru a vă oferi convenabil pentru iluminare în caz de urgență pe timp de noapte.Si LCD-display digital cu iluminare din spate, care este ușor de citit digitale în timpul nopții.

Protecție De Joasă Tensiune:

Built-in baterie dispozitiv de protecție.Atunci când tensiunea este prea mică, se va reduce automat puterea și bateria nu va fi de peste evacuat într-o lungă perioadă de timp introducerii.

Maxim gonflabile presiune este 120psi, care este potrivit pentru masina de biciclete, motociclete, bile, inele de inot, jucării gonflabile și Alte Gonflabile.

Miniaturi ocupă Puțin Spațiu: Mini este compact,ușor de acceptat,poate fi pus peste tot, de călătorie și de a transporta mai convenabil.

Sfaturi: vă Rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare!

culoare:gri/Argintiu

Material:ABS

Conținutul Pachetului:

1 * pompa de aer

1 * cablu de încărcare

1 * Micro-USB cablu de încărcare

1 * interfață gonflabile

1 * sac de depozitare

1 * manual de limba engleză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii