Noul Anime Kanta! Colectia Printesa De Nord Print Digital Îmbrățișând Perna

78.88lei 67.05lei

Etichete: soarta rămâne figura, miku nendoroid, saenai heroină, madoka magica mami, ryuuko, miku, cu buzunar, 5d diamant pictura eroul meu mediul academic, dragon menajera tricou, kakashi nendoroid.

SKU : u1554 Categorie:Lenjerie de pat
Distribuiti:
Descriere

  • Model Tip: desene animate
  • Utilizarea: spital
  • Numărul De Thread: 100TC
  • Stil: anime
  • Model: TIPĂRITE
  • Setați Tipul: No
  • Material: 100% Poliester
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Technics: TIPĂRITE
  • CLASA: Clasa A
  • Tesatura Conta: 20
  • Tip: Fețe De Pernă Decorative

Noul Anime Kanta! Colectia Printesa De Nord Print Digital Îmbrățișând Perna

Anime:Kanta! Colectia Printesa De Nord

GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Alege Design-Ul

2.Alege Materialul Textil

3.Face Plata On-Line 4.Așteptați pentru Sosirea!Sfaturi: 1.Fiecare Produs este lucrat manual&imprimat Digital,necesită 2-3 zile lucrătoare pentru a finaliza. 2.Dacă aveți nevoie urgentă de livrare vă Rugăm să selectați VITEZA de Transport. 3.Contactati-ne pentru orice întrebări,Ne place să aud de la tine!

3 tipuri de material

Peachskin/2WT/2WT Upgrade (1)2 Mod de Tricot Upgrade Simt relativ gros, neted, numit"piele de tactilitate".Acest tip de tesatura Elastica, poate fi întins în 4 direcții, anti-rid, și foarte clar atunci când sunt imprimate cu imagini. (2)2 Mod Tricot 2 Mod de a evident frumos elasticitatea și culoarea rendring decât o piele de culoarea piersicii material, iar materialul este, de asemenea, netedă și un pic de reflexie. (3)piele de culoarea Piersicii

Cele mai favorabile material, care are de înaltă performanță de cost, destul de redare a culorilor, moale și netedă simt, frumos și durabilitate, dar aproape fără elasticitate.

Perna Dimensiune

Există 4 dimensiuni pentru a alege sau de dimensiune particularizată.

120x40cm,150x50cm,160x50cm,180x60cm, sau dimensiuni personalizate.

Notă Dulce

Perna caz numai!

Dacă ai nevoie de perna interioara,pls contact cu noi !

Metoda De Instalare

(1)se Prepară pernă și perne de bază.

(2)Rola de pernă spate și rabatați.

(3)a Pus perna pe cap de pernă și rotiți-l înapoi.

(4)Trageți fermoar pentru a finaliza instalarea.

Despre Întreținere

Dakimakura este un companion minunat pentru cei mai mulți oameni,ca atare, vrem să întrețină și să le păstreze în stare bună.Aici sunt câteva lucruri simple care le puteți face pentru a le menține în stare de mare. 1.Spălați-le după cum este necesar.Nu le spălați PREA des,sau vor începe să se estompeze. 2.Un duș înainte de culcare.Unii oameni duș o dată pe zi, dimineața,unele în seara,unele de două ori pe zi. 3.Ține animalele departe de ea.Tuturor ne place animal de companie, dar ele pot, de asemenea, de a face rău. 4.Trim(și fișier)unghiile tale!Acest lucru este de bun simț și toată lumea ar trebui să o facem oricum. 5.Păstrați-l de pe podea.Podeaua poate părea a fi curat,dar este încă un factor în adăugarea de murdărie la perna.Evita dacă este posibil.

Ambalare Si De Transport Maritim 1.Individuale OPP pachet;50-100 de bucăți în cutie de Carton. 2.Dacă doriți să obțineți elementul mai repede,vă rugăm să alegeți DHL,Fedex. 3.China Post și E-Pachete este transport gratuit. Previziunea pentru 7 RESTITUIRE/RAMBURSARE/SCHIMB Vom accepta retur sau de rambursare în termen de 7 zile lucrătoare de la elementul este primit.

Informații Despre Companie

Despre Wuxi Moe Zi Network Technology Co., Ltd.

Wuxi Moe Zi Network Technology Co., Ltd.

are 7 ani de experiență în proiectare, cercetare și dezvoltare, producție și vânzări de animație produse periferice.Mulți ani de funcționare și dezvoltare, acum produsele noastre sunt implicate în principal următoarele serii: dakimakura, perna interioara, lenjerie de pat set 4buc, anime mousepad, anime imprimare cani etc. În comparație cu alți furnizori, preturi de Fabrica, Masiv galerie, de control Strict, MOQ mici(1buc este OK), Livrare rapid sunt avantajele noastre.Suntem sincer cu nerăbdare să lucrez cu tine .De înaltă calitate este promisiunea noastra pentru produse și servicii mai bune este scopul nostru pentru clienți.

Bine ati venit la contact cu noi!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii