23pcs în 1 Set de Colorare a Părului Seturi de echipament de Păr Nuanțare Setul de Unelte de Coafură Vopsire Instrumente pentru Acasă Salon de coafură

75.81lei 38.65lei

Etichete: personalizate cadouri de pernă, cadouri pentru ea chelioși căciuli, gătit asistenți sushi instrumente, personalizate cadouri lumina margele, personalizate cadouri de copt mucegai, cadouri pentru ea foarfece cuticule, cadouri pentru barbati pantofi de baschet, cadouri pentru ea benzile de rezistență, cadouri pentru bărbați radiatoare electrice.

SKU : u15526 Categorie:Instrumente De Styling
Distribuiti:
Descriere

  • Caracteristică 2: Kituri De Colorare A Părului
  • Licență De Producție: 1
  • Caracteristică 4: Instrumente De Vopsea De Par
  • Caracteristica 5: Vopsirea Părului Kituri
  • Caracteristică 1: De Colorare A Părului Instrument
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică 3: Parul Tentă Kituri

Descriere

Acestea sunt realizate din material durabil și în condiții de siguranță.potrivit pentru salon sau acasa folosi accesoriile necesare este o colorare a părului de tratament, etc. Convenabil și ușor de utilizat.Alege una-să-facă-ți-par-frumos.le puteți curăța cu ușurință.

Caracteristică

Culoare: Negru.

- Materiale:.

- Dimensiune: Aproximativ 20x15x4cm

- Acest set include 23pcs, 1 buc vopsea de Par pieptene, 1buc Mare vopsea de Par perie, 1 buc pentru mici perie de Par, 1 buc fata-verso perie de par, 2 buc mare clip, 2 buc mici de hârtie clip, 2 buc cleme tip cioc de rață, 12buc se Amestecă bar, 1 buc bol.

Fabricat din material durabil și în condiții de siguranță.

- Este necesar și instrumente practice pentru par colorat sau tratament cu ulei cald, etc.

- Bună profesionale salon de coafură și de uz casnic, etc.

Suprafața lor este netedă, care nu deteriora dvs. de mână.

Cald Sfat: Stimate cumpărător, din cauza la efect de iluminare, monitor"s luminozitate, manual de măsurare, etc. ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

23 x Kituri de Colorare a Părului

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii