Manual De Îngrijire Personală Gadget Diy Largă Dinți De Masaj Pentru Păr De Păr Pieptene Cret Stil Arc Coaste Big Bend Aparate Pentru Coafură

15.90lei 12.41lei

Etichete: gadget mini, electron gadget, gadget camera, gadget acasă, gadget de bucătărie, gadget, kiwi cuțit, pepene galben scoop, 2020 gadget, gadget tech.

SKU : u15503 Categorie:Instrumente De Styling
Distribuiti:
Descriere

  • Dimensiune: 140x70x30mm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Pieptene
  • Material: Plastic

Manual De Îngrijire Personală Gadget Diy Largă Dinți De Masaj Pentru Păr De Păr Pieptene Cret Stil Arc Coaste Big Bend Aparate Pentru Coafură Caracteristici:

1. Pieptene parul de la sfârșitul, care este folosit pentru a deschide cu ușurință încurcate și l-a înnodat părul, reduce durerea și taie părul, pentru a evita deteriorarea parului strat și de a preveni electrizarea.

2. Prevenirea electricității statice, astfel că părul nu va fi deranjat și deteriorarea părului în sezonul uscat din cauza electricității statice generate de pieptănare.

3. Masaj scalpului.Moale dinți pieptene fabricate din materiale speciale, se poate masaj foliculii de par de pe scalp și să păstreze părul într-o stare sănătoasă.

4. Design portabil, cu coajă de protecție, ușor de transportat, necesare instrumente magice pentru a călători.

Caietul de sarcini:

Material: ABS,

Dimensiune: 140x70x30mm

Culoare: Negru,Alb,Rosu,Roz

Pachetul Inclus:

1 x Pieptene

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii