7" Strawberry Shortcake Rochie de Fete Păpuși LOGO Pink Bow Craniu TV Film Film fier pe patch schelete de groază goth punk aplicatiile

91.33lei

Etichete: strawberry shortcak, ciudat papusa, papusa de capsuni, papusa gotic, papusa punk, miniatura strawberry shortcake păpuși, freddy patch, bandai strawberry shortcake păpuși, strawberry shortcake mini păpuși, colecta papusa.

SKU : u153894 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • Locul de Origine: Guangdong, China (Continentală)
  • Culoare: Ca Imagine
  • Navele De: China

Dimensiune: 7 cm x 3.4 inchi (17,8 cm x 8,6 cm)

Termenii De Livrare

Nici un transport de marfă beneficia obține de la cumpărător/ofertant.

Produsele noastre sunt situate în China, putem percepe doar exact internaționale de transport taxa, Nici un impozit pe vânzări, Nici costurile de manipulare sau chiar de asigurări.Dacă aveți nevoie de transport, de asigurare, vă rugăm să ne informați înainte de a plăti.Vom alege pe cel mai ieftin si mai repede și siguranța transporturilor cale pentru tine de a economisi bani și timp.Bunurile vor fi expediate în termen de 24 de ore după ce plata a fost confirmată.

Pentru compania de transport au o zi liberă, duminica, de plată, care a confirmat în week-end, articole, eventual, vor fi expediate luni. ( 1300g)coletul va fi navei de către EMS sau DHL și va sosi în termen de 1 săptămână.

Toate parcelele au Pista Nr. ; Nr.și Track & Confirma link-ul va fi trimis la tine în termen de 24 ore de la expediere. 10 zile combinat cu transport maritim este OK.Ar putea combina toate elementele pe care le câștiga în termen de 10 zile într-un transport.

În acest fel puteți salva dvs. de transport de marfă.În timp ce vă verificați pentru 10 zile articol, vă rugăm să ne informați și de a obține un combinat de factură.

Politica de returnare schimb este acceptată în termen de 5 zile după cumparator la primirea coletului.Dupa ce a revenit element sub primare de stare, va vom returna clientului la prețul elementului (excluzând costurile de transport la și de la).

Să Ne contactați, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a rezolva orice probleme pot exista .

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii