Chitara Suport Gat Restul Usoare Bass Pernă pentru Gât cu Coarde Instrument de Reparații de Instrumente de Protecție pentru Chitara Acustica Electrica

45.04lei 29.72lei

Etichete: curcubeu chitara perna, lutier, chitara pernă pentru gât, elecric gât chitara, chitara de gât restul, chitara de gât restul de sprijin, lutier instrument pentru chitara, chitara suport gat, gât avivaron chitara, manual de pernă pentru gât forma.

SKU : u1528 Categorie:Instrumente Cu Coarde
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Alte
  • Numărul De Model: chitara de gât restul
  • Plug type: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)

Acustica Clasica, Chitara Electrica Gât Restul de Sprijin Pernă pentru Gât cu Coarde Instrument de Reparații de Curățare Instrument de Configurare pentru Chitara Acustica Electrica Bass

Caracteristici:

1. Compozit de cauciuc material cu o duritate de 90 de grade nu numai că nu are suficient sprijin putere, dar, de asemenea, poate proteja bine chitara suprafață vopsea de a fi deteriorate. (Duritatea lemnului și lac este de aproximativ 100 de grade)

2. Pot fi plasate pe marginea orice adecvat desktop (de birou, de masă, masă de ceai, etc.).Suprafața de jos a cârligului picioare, pentru a preveni perna de alunecare, și este echipat cu un TPE mare de rebound material perna de jos pentru a preveni jos de chitara de alunecare și de a proteja partea de jos a chitarei de a fi afectate de podea.

3. 4 curbat groove design, inaltimi diferite pot fi utilizate pentru chitara electrica, chitara acustica, bas întreținere, string schimba, etc.

4. Partea de jos este echipat cu o pânză de catifea și un cârlig și buclă de adeziv, care poate repara chitara sac.Atunci când chitara sac accidental cade la pământ, se poate proteja chitara de cap de a fi rupt. (Când gâtul nu este acceptat, este ușor de a sparge capul, chiar dacă este protejat de o chitara sac)

Caietul de sarcini:

Material: compozit din cauciuc moale

Culoare: Portocaliu / Negru / Alb

Dimensiuni: 16.5 * 9.8 * 6.5 cm/6.50*3.86*2.56"

Greutate: 226g

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Gât Chitara Restul

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii