USB 3.0 Extern, DVD-Writer Writer Recorder DVD Player MAC OS Windows XP/7/8/10 Plastic ABS RW Unitatea Optică CD/DVD ROM

120.93lei 84.65lei

Etichete: erasable mini dvd rw, cd player, artis dvd player, onn dvd recorder, DVD, sony dvd player, tv, ridata dvd dl, dvd usb, bd disc, cd player perete.

SKU : u149444 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: powstro
  • Utilizarea: Portabil
  • Pachet: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Include Display: No

Caracteristici:

Puternic compatibilitate

Suport pentru windows XP, pentru windows 7 și mai târziu, pentru Mac OS, birou și calculator, aproape toate sistemele de operare, nu este nevoie de model de adaptare.

Ușor de transportat

Cu dimensiuni mici si greutate redusa.Cântărește doar 360g pe care le puteți pune-l în geantă pentru a lua oriunde.Nu trebuie să luați întotdeauna calculatorul dvs. pentru a merge, ia un CD și o unitate, totul poate fi ușor.

De înaltă performanță

Unitatea optică acceptă corectarea erorilor și la șocuri.Nu trebuie să reglați CD e loc din nou și din nou.În plus, nu face zgomot puternic atunci când este de lucru, și cu o viteză rapidă de a scrie și a citi, economisind timp.

De înaltă calitate și durabile

Pe jos sunt covorase cauciuc anti-alunecare, care poate evita alunecarea și care se încadrează în jos.Built-in cablu și groove design face ușor de a organiza și de a efectua, și pentru a evita frecvente de frecare, crește durata de viață.

Ușor de operat

Echipat cu USB3.0 A C cablu USB, ușor să se conecteze cu calculatorul, și există un buton tactil de sprijin o cheie de tip pop-up.

Caietul de sarcini:

Tip:unitate optica externa

Material:ABS

Element culoare:negru

Cantitate:1 buc

CD-ul de încărcare:tavă de tip

CD format:DVD-RW, VCD

Capacitatea de Cache :8MB

Viteza de scriere:6X

Interfata:USB3.0 tip C

Lungime cablu:25cm/9.83 inch

Dimensiune:15*14*2 cm/5.90*5.50*4.72 inch(L*W*H)

Net greutate:360g/12.70 oz

Pachet:

1*unitate optică

1*pachetul

Lista de ambalare

1*unitate optică

1*pachetul

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii