252 ft Viță de vie Artificiale Artificiale Frunze de Eucalipt Ghirlanda Fals Frunze Ghirlanda DIY pentru Cununa de Petrecere Nunta Perete Meserii Decor

41.06lei 23.83lei

Etichete: proaspete de eucalipt garland, eucalipt ghirlanda 6, eucalipt ghirlanda f, eucalipt ghirlanda de lavanda, eucalipt ghirlanda de rețea, eucalipt ghirlanda arbor, eucalipt ghirlanda grădini, eucalipt berry garland, eucalipt ghirlanda verde, eucalipt verdeață garland.

SKU : u14931 Categorie:Decoratiuni Artificiale
Distribuiti:
Descriere

  • Stilul De Plante: de viță de vie
  • Plasarea: Agățat
  • Numărul de Pc-uri: 1 buc
  • Material: Rattan

--Realiste de viță de vie,frunzele sunt delicate si cu un simt frumos,perfect pentru decorarea mesei de ziua recunostintei,Crăciun coroană de flori și diverse alte meserii.

--Versiune imbunatatita de viță de vie artificiale,Ușor de unică folosință,tesatura de înaltă calitate și durabil,este o frunză frumoasă și de înaltă calitate șir.poți tunde-le cum doriți.

- Frunze sunt frumoase și strălucitoare,material textil fără miros ciudat,rezistent la apa,durabil si lavabil,și lungime suficientă pentru flori și coroane de flori,flori de viță de vie/rattan, fondul de decor.

--Potrivit pentru diferite ocazii, cum ar fi nunti, petreceri, baruri, case, librării, etc., pentru a crea un mediu natural.

--Decorative Flori și Coroane de flori,Flori de Viță de vie/Rattan,cadouri DIY,BRICOLAJ, coroane,decorare DIY pentru haine.mătase verdeață pentru botanică tema decor,greacă petrecere decoratiuni,boho baloane,fanioane,safari banner,zână banner,temă junglă consumabile partid,mușchi garland.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii