Noul Design Forma 3 Bucăți De Burete Conice Taie Fundația Corector Cosmetice Puf De Pulbere Machiaj Frumusete Blender Mai Bun Cadou De Crăciun

19.43lei

Etichete: vetvet beauty blender, personalizat femei de mirare, duze beauty blender, una beauty blender, bussy doamna, se amestecă blender frumusete, simplu beauty blender, baza beauty blender, caise frumusete, floarea-soarelui frumusete.

SKU : u14723 Categorie:Beauty Essentials
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: 8-15
  • Dimensiune: 3pcs
  • Cantitatea: 3
  • Material: Burete
  • Tip De Element: cosmetice puf

Calitate de Top Bureți 8pcs/lot

1. Realizate exclusiv hidrofile poliuretan(fără latex), acești bureți extindă și să devină extrem de moale, atunci când umed burete sub jet de apă.Se amesteca toate lichidele în cel mai perfect mod.Cel mai bun pentru ora de vară. 2. Cu o formă perfectă, aceste bureți se încadrează în conturul de toate zonele de pe fata, pentru o mai perfecte, netede și cererea sporită fără a lăsa nici linii, cum ar fi periile fac.Laturi rotunjite amestec mari zone ale feței cu o repetă de tamponare sau stippling de mișcare, la sfârșitul ascuțit este bun pentru undereye de amestecare și alte zone înguste de pete si imperfectiuni. 3. Acest ultim set blender, care îmbină perfect pe undereye de amestecare a feței, creând o definiție înaltă, subțire și pur, și fără cusur de acoperire proiectat pentru diverse machiaj arata. 4. Cinci culori frumoase, s-ar face ziua ta în dimineața-aplicarea machiaj. 5. Cu o 100% GARANTAT & SATISFATION.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii