3D Acril Oglindă Pene de Autocolante de Perete Modern Decor Acasă Detașabil Arta Autocolante Murale Living Decoratiuni de Birou

13.99lei 11.04lei

Etichete: narcise cross stitch, dagashi kashi breloc, pumnale f pumnale copil, celebrul designer cravată, celebrul engleză scriitori, cupluri celebre de desene animate, daffy duck autocolant auto, dagezi 27 m carbon fly, daft punk casca construi.

SKU : u146994 Categorie:Decor Acasă
Distribuiti:
Descriere

  • Tema: PLANTA
  • Caietul de sarcini: Single-piece Package
  • Stil: Solid
  • Material: Acril
  • Origine: NC(de Origine)

Descriere Produs:

Principalul Material:Acril

Dimensiune:18 x 73cm / 7"x 28.7"

Culoare:Argintiu

Caracteristici:

DIY Oglindă de Perete Autocolant: Complet a vă îmbogăți imaginația artistică și de a crea o armonie, liniștită și romantică acasă pentru un iubit.

În condiții de siguranță și rezistent la apa: Acest acrilice decor de perete este non-toxic, non-friabil, protecția mediului și anti-coroziune.Este la fel de clar și reflexive în clasa oglindă, dar nu ascuțit și fragilă, fără nici dăunătoare.

Detașabil: oglinzi De perete autocolant decorativ poate fi ușor pentru a lipi și eliminate fără a afecta peretele tău.Nu este un film de protecție care este folosit pentru a proteja suprafața.Vă rugăm să coaja de film înainte de a utiliza.

Lumină Greutate: oglinda Noastră decalcomanii poate fi fixat cu ușurință prin dublu adezivă și, de asemenea, portabil ca o oglindă decorativă.

Aplicarea pe scară largă: este ideal pentru a decora diferite ocazii, cum ar fi fondul TV, Canapea de Perete, Fereastra, Usa, Dulap, Frigider, Dulap, Gresie, faianta, camera copiilor, Baie, Dormitor și Birou.

Pachetul Inclus:

1 x 3D Oglindă de Perete Autocolant

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii