Fitness Model 3D Lampa de Noapte Coloful LED-uri de Iluminat 3D pentru Sport Decor Cadou

57.50lei

Etichete: led printesa, screenbar, a condus mișcare senzor rgb, prietenul lampa touch, elicopter decor, elefant cu led, hexa lampa, led spectrometru, hex led, lampa umbra.

SKU : u14669 Categorie:Lămpi cu LED-uri
Distribuiti:
Descriere

  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Utilizare: Decorare,Cadou
  • Tip Baterie: aaa
  • Suntem Fabrica: Prețul Cu Ridicata
  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Forma: Animale
  • Lampa De Control: Prin Atingerea Putere pe buton
  • Certificare: ce
  • Model: Fitness
  • Tip De Element: Luminile De Noapte
  • Culoare: 7 schimbare de culoare
  • Tip: Lumina De Noapte
  • Este Baterii Incluse: No
  • Este Nevoie De Baterii: No
  • Personaliza: Suport personaliza
  • Generarea De Energie: Comutator
  • Material: Acril+ABS
  • Sursa De Alimentare: 5V prin cablu USB sau 3x baterie AAA
  • Numărul De Model: Lumina De Noapte
  • Dropshipping: Dropshipping este binevenită
  • Tensiune: 90-260V
  • Nume De Brand: FULLOSUN
  • Putere: 0-5W
  • Corpul Material: ABS

Caracteristici:

3D steroscopic iluzie lampa este util și durabil pentru sale de înaltă calitate și design unic,care va face viața simti mai convenabil.Interesant designul va adăuga bucura mai mult de viata ta.

-1. 7 schimbare de Culoare :Roșu.Verde.Albastru.Galben.Cyan.Violet.Alb.puteți reglabil-o culoare sau gradient de colorat

-2. Atingeți butonul :Apăsați o singură dată, o singură culoare, lumina, apăsați-l din nou,se stinge.Apăsați-l în al treilea rând,o altă culoare lumină de sus.

-3. Mod automat de schimbare a culorii modul.Apăsați butonul tactil la final de culoare, apoi apăsați-l din nou,automat de schimbare a culorii mod funcționează.

-4. Putere de ambele: cablu USB(pachetul inclus USB,Adaptoare nu sunt incluse) sau 3*AAA Baterie (Pachet nu sunt incluse).

-5. Vă puteți conecta la dumneavoastră acasă priza sau la portul USB al computerului.

-6.El poate fi pus în dormitor,camera copil,living,bar,magazin,cafenea,restaurant ect ca lumină decorativă.

-7. Arată că cineva special care îți pasă.cadoul perfect pentru fiecare zi de naștere, aniversare,inaugurare a unei case,de absolvire,de logodna,îndrăgostiților,romantic si multe alte ocazii speciale.

Caietul de sarcini:

1.3 D efect stereoscopic:laser sculptura,mai mult de 95% transmisie a luminii.

2. 7 schimbă Culorile: Rosu, Verde, Albastru, Galben, Cyan, Roz, Alb, sunteți în starea de spirit de culoare.

3. Protecția mediului: consum redus de energie.Puterea de cheltuieli:0.012 kw.h / 24 de ore:LED durata de viata: 10000 ore.

4. Acrilice piese de top de lumină prin sticla acrilica,iluzia 3d placa de numai 4mm gros.

5. Folosind 3*baterii AAA si Cablu USB de alimentare butonul pentru a schimba culoarea de lampa 3D.

Caietul de sarcini:

1.Tensiune de intrare:4,5 V-5 V

2.Material: Acrilic + ABS

3.Putere de ieșire:2-2.5 w

4.Durata de viata: Peste 10 milioane de ore

5.USB cablu:150cm/59 inch

Dacă am făcut o comandă, puteți să-mi trimiteți elementul poze fara watermark?Desigur, Am putea trimite elementul poze fara watermark, dacă doriți, dar trebuie să ne spună atunci când plasarea comenzii.Faceți drop shipping?Da, Am putea face picătură de transport maritim la nivel mondial pentru tine, doar a pus în adresa clienților dumneavoastră atunci când plasarea comenzii.

Elementul va fi livrat prin China Post Registed e-Mail de Aer liber sau Unpirsatumare.ro standard de transport maritim, și în mod normal va ajunge în 15-26 zile lucrătoare (nu include week-end și de sărbători).Dar, uneori, duce la 25 - 30 de zile și mai mult pentru zona de la distanță.Care este depinde de mărfuri în diferite țări.Susținem, de asemenea, următoarele metode de livrare.Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți:.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumpărător.b.Vă rugăm să verificați cu țările biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Toate elementele vor fi livrate către cumpărător Unpirsatumare.ro adresa.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Unpirsatumare.ro corespunde adresa de pe care doriți să livreze.Nava termen de 1 zi lucrătoare după ce plata a finalizat.Noi nu sunt livrate pe week-end sau de sărbători legale.Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe , TVA, taxe Vamale și Taxe de admitere (dacă este cazul).Vom mână pachet cât mai curând posibil, astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că intrarea corectă de plată și de transport maritim informații înainte de check-out.După ce plata dvs. este finalizată, nu suntem de gând să accepte orice mai multe schimbări la comanda.Restituiri acordat numai dacă elementul DOA și nu poate fi înlocuit prin ESCROW.Dacă este așa, vă Rugăm să ne contactați cu 5 zile de când primiți postul și și a reveni la noi în termen de 30 de zile de la data livrării pentru schimb sau de restituire.Taxă de retur este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală.Și toate NON - vânzător greșeală se întoarce de rambursare sunt supuse la 20% și re-stocare taxă.Dacă aveți nevoie de schimb, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentant, să ne cunoaștem detaliat problema si trimite-ne niste poze pentru confirmare.

Vom accepta doar plata prin Escrow de Unpirsatumare.ro numit Alipay.Toate card de credit majore sunt acceptate prin sigure de plata Escrow.Cum ar fi, card de credit, Transfer Bancar, Western Union, și așa mai departe.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a confirma comanda, atunci când primiți elemente într-o stare bună, pentru că, atunci când plasați o comandă, banii se transferă în Escrow, nu contul nostru.Suntem un magazin on-line, fiecare feedback-ul este foarte important pentru noi.Apreciem feedback-ul dvs. pozitiv după ce a confirmat comanda.Ne propunem pentru star service și vreau să fii fericit.Dacă nu se satisface cu produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați în primul rând& nbsp;înainte de a deschide un litigiu.Noi credem că toți clienții sunt bun la suflet, și orice problemă va fi rezolvată în bună comunicare.Aveți încredere în noi!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii