6 sticle/multe Thread-blocare Adezivi Super Anaerobe Tip Filet Cereale Blocare fir Adeziv adeziv de blocare

10.38lei 9.47lei

Etichete: mecanic patch, 3 mod de unghi, la distanță de reparare, falca sn, mânerul ușii jeep wrangler, șurub watchband, șurub filet lipici, rcm comutator, dayan, set de șuruburi.

SKU : u141871 Categorie:Jucării Control De La Distanță
Distribuiti:
Descriere

  • Utilizarea: Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
  • RC Piese si Acc: Șurub Lipici
  • Instrument De Consumabile: Lipire
  • Material: Material Compozit
  • Nume De Brand: XTORI

Pachetul inclus:

6 sticle

Caracteristici:

Sticla este foarte mic și portabil.Având în vedere un mijloc de transport motiv pentru care este normal ca toate lipici este jumătate îmbuteliată .dar consumul pentru un șurub este foarte mic, o sticla de adeziv poate fi folosit pentru aproximativ 100 de bucăți de șuruburi M3.Este o componentă importantă pentru a asigura cadru și aeronave corpul rămâne ferm atașat!

Există două tipuri de lipici.cel Albastru este de 243, e cam greu să deșurubați șurubul de folosind-o.cea roșie este 271, este foarte greu să deșurubați șurubul de folosind-o .

Acest suport pentru produse en-gros, dacă ai nevoie de o mulțime de cantitate, vă rugăm să ne contactați.In plus putem produse personalizate în funcție de cerințele dumneavoastră și vă va oferi un preț satisfăcător.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Irinasa1995  — 

    Arrived extremely fast in under 2 weeks. this is my second big order from this seller. everything is high quality and in the exact quantity with labels. Recommended !!!