Pijamas Copii Pijama set pijamale de Bumbac copii, băiat, fată de imprimare Pijamale T-shirt + pantaloni haine seturi de pijamale pulover JT-249

40.48lei 32.38lei

Etichete: set bohemia hawaii, tassel pandantiv 200, canaf kimono albastru, canaf nailon 50 cm, set sutien push negru, set corp masaj, canaf pantaloni scurți albastru, sac de mici scoțian, set arcuri crăciun.

SKU : u13866 Categorie:Baieti Haine
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: JT-249
  • Tip De Închidere: Pulover
  • Nume De Brand: Copii Povesti
  • Sezon: Vara
  • Gen: Unisex
  • Stil: Casual
  • Guler: O-Gât
  • se potrivesc: Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
  • Tip De Element: Seturi
  • Numele Departamentului: Copii
  • Model Tip: desene animate
  • Dimensiune: 80-90-100-110-120-130
  • Maneca Stil: Regulat
  • Material: Bumbac
  • Lungime maneca(cm): Scurt

culori: ca imagini

Dimensiune:80-90-100-110-120-130 MOQ:1 seturi

1 set= T-shirt + pantaloni de Ambalare: 1 set ambalat la 1 sac Toate unitățile de cazare sunt de centimetri/cm și care a măsurat de manual,ple permite o toleranță la 1-2 cm

Chiar fotografii

Chiar fotografii

** TRANSPORT **

Timp de transport maritim:Vom trimite articole în 48 de ore de către EMS, odată ce plata a fost confirmată,se ia doar 5-7 zile de la livrare,toate livra informații pot fi urmărite pe EMS-ul.Dacă pentru valori mai mici de 200 de dolari, vom folosi China post de aer, de aproximativ 15-25 de zile timp de transport maritim.Dacă pentru valori mai mult de 300 de dolari, vom lua în considerare pentru a utiliza DHL, UPS, TNT, FedEx, Aramex, Citylink express etc. Ne va livra articole de îndată ce am primit plata dvs., și vom oferi, de asemenea, numărul de urmărire pentru tine.

** Salvați Metoda de Plată cu Serviciul Escrow **

Toate platii se va trimite prin Escrow de servicii de plată, plata va fi eliberat după ce a confirma livrarea.Escrow de servicii de plată acceptă Crit Card; Banca pentru efectuarea de Transferuri Bancare; Western Union și așa mai departe.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați !vom răspuns în timp util.

** Picătură De Transport Maritim Servicii **

Picătură de transport maritim este un mod comun de la tranzacționare.Comanda va fi trimis direct la dumneavoastră de client.Rapid și în condiții de Siguranță.Doar plasa o comanda si nota ta la adresa clientului, atunci noi vom face restul de munca.Salvați timp și bani.Este binevenit pentru a arăta produsele noastre imagini pentru client.

** Servicii Angro **

Facem, de asemenea, en-gros, în cazul în care doriți să plasați un ordin în vrac, vă rugăm să trimiteți ancheta dumneavoastră va oferim prețul de en-gros, mare reducere și servicii speciale.

** Se Amestecă Pentru **

Putem furniza multe elemente, vă puteți autentifica în magazinul nostru pentru a verifica toate elementele.Putem accepta mix comanda cu diferite Branduri, Stiluri, Dimensiuni și așa mai departe.Acesta este disponibil pentru a face Picătură de transport maritim și prea ridicata.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă doriți diferite articole din magazinul nostru.

** Politica De Rambursare **

Toate Vânzările Sunt Finale, Vom accepta întoarce atunci când elementele pe care le-a primit sunt diferite de descriere.Cumpărătorul trebuie să depună cererea în termen de 7 zile de la primirea pachetului.O restituire va fi dat după elementele înapoi la magazin.Va rugam sa ne contact înainte de a expedia articole din spate.Vă rugăm să rețineți că rambursarea nu va include costul de transport maritim.

** Feedback **

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă Rugăm să ne lăsați un possitive feedback-ul,vă mulțumesc foarte mult.Ar trebui să existe probleme cu achiziția dvs., vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ înainte de a ne contacta pentru rezoluție..putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii