Moderne, Geometrice e-Model Tabelul Runner - Poliester Tesatura de Top de Masă Decorare Decor Acasă

37.99lei 30.39lei

Etichete: moderne în picioare lampa decor, piesa skateboard, piesa de sertar, moderne de masă centrală de decor, keyboard track, mare masă decor modern, corn de masă de top decor, barca robot, aer podea urmări, diy cameră modernă decor.

SKU : u13804 Categorie:Masa Si Canapea Lenjerie De Pat
Distribuiti:
Descriere

  • Technics: Tricotate
  • Material: Alte
  • Model Tip: Print
  • Numărul De Model: Tabelul pavilion
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizarea: hotel
  • Model: Brodate

Această frumoasă tabelul runner are un fit-inspirat-o culoare vibrantă e-Model cu fundal alb material, care se poate amesteca cu orice existent decor acasă

Acest pret include doar O bucată de Alergător de Masă.Coordona cu potrivire de Perne, fete de Masa, fata de masa, etc. pentru un look complet

Această Tabelul Runner este potrivit pentru cele mai multe masă dreptunghiulară, masă rotundă, și masă pătrată, și nu numai pot decora masa, dar, de asemenea, ceai de masă, dulap pantofi, și stand TV, etc.

Frumoasa Serie Geometrică Tabelul Runner va aduce un elegant atingerea mesei.Această uimitoare tabelul runner are o clical-a inspirat e-Model cu un înalt textura.Cu aceste e-lenjerii de pat de pe mese, pentru a realiza cu ușurință rafinament și supus strălucească la eveniment, s-a adăugat un strop de strălucire.

Perfect home decor si cadou: mare pentru modul de intrare pentru mese, mese de cafea, mese sau alte suprafețe de casa ta, atunci când o petrecere de nunta adunare etc., accentul acasă și se adaugă o moale atinge la casa ta cu acest alergător de masă.

Idei de cadouri de cadouri de craciun, housewarmings, vacanțe și zile de naștere.

Durabil si moale material: polyestr tabelul runner este fabricat din 100% poliester, care este gros, moale, de lungă durată, și reversibil pentru utilizarea prelungită.Aceste table top decor sunt excelente pentru a proteja masa de pete și zgârieturi, prelungirea duratei de viață a tabelului.

Usor de curatat: se spală la Mașină rece delicate, spălare de mână mai bună; pune plat să se usuce pentru cel mai bun rezultat, nu înălbitor.

Dimensiunea Notă:

Pentru Masa: Tabelul Runner Lungime = Lungimea Mesei + 19.7 inchi (50 ~ 60 cm),fiecare capăt clape jos aproximativ 9.8 inch ~ 11.8 inch (25 ~30cm)

Culoare: albastru + cafea

Material: Poliester

dimensiuni: 30*180cm

Conținutul Pachetului:

1* Tabelul de pavilion

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii