COZSX Real Silicon Papusa de Sex 166 cm sexy jucării Pentru Oameni Mari Sân Cur Mare japoneze adult plin de dragoste papusa Realist Oral Vagine Analsex

2 906.05lei 1 482.09lei

Etichete: cur mare sex, cozsx, silicon păpuși pentru sex limba, real sexdol, 100cm papusa, papusa dragoste, real silicon iubesc păpuși 100, realdol, sanhui silicona păpuși pentru sex, cururi penis artificial.

SKU : u13713 Categorie:Jucarii Sexuale
Distribuiti:
Descriere

  • Funcții: Pentru oral / anal / sân / vagin sex
  • Bust**talie șold: 92cm*59cm*85cm
  • Înălțime: 165 CM
  • Poluarea: Ușor de curățat
  • Tip De Element: Păpuși Pentru Sex
  • Vaginale alegere: Construit în vagin sau Detașabil vagin
  • Simt Tactil: Simulare de real corpului uman
  • Nume De Brand: cozsx
  • Numărul De Model: real silicon păpuși pentru sex
  • Material: 100% TPE cu schelet de metal
  • Tip: Masturbarea papusa
  • Greutate: 38kg
  • Calitate: De Înaltă Calitate

Noi promisiuni: Vei primi 100% fel ca in imaginea de mai jos păpuși.Dacă aveți alte cerințe, vă rugăm să lăsați un mesaj în Comentarii:

Păr stil + culoare de ochi + culoarea pielii + unghii de culoare

Dacă aveți nevoie de mai multe poze nud vă rugăm să ne contactați.Înălțime: 165 cm Bust: 92cm Talie: 59cm

Solduri:85cm

Gura: 12cm

Adâncimea vaginului: 17cm Anus adâncime: 15 cm Caracteristici: Culturism, Musculare, Linii Stimate cumpărător: Aceasta este o înaltă calitate papusa.Nu ieftine arunce în aer.Păpuși pentru Sex poate oferi cu aceleași bucurii pe care soțul / soția sau partenerul poate oferi în dormitorul tău.Există momente când soțul / soția sau partenerul nu este întotdeauna disponibil, atunci când doriți acțiune în dormitor.Prin urmare, cea mai bună soluție este să-l aibă cu un Silicon de Companie.Avem certificate și materiale de protecție a Mediului inspecția de carte, asigurându-vă cea mai bună calitate păpuși.Feriți-vă alți vânzători de vânzare contrafăcute păpuși sau inferior păpuși pentru.Da acolo sunt mai ieftine păpuși acolo, ei vin de la alți producători care folosesc mai ieftina clasa, chiar reciclate materals.Muncești din greu pentru bani, nu cumpara un inferior contrafăcute papusa.Voi lucra cu tine de la început până la sfârșit pentru a vă asigura că obțineți ta de vis papusa.Dacă aveți alte cerințe, vă rugăm să lăsați un mesaj în Comentarii:

Culoarea ochilor + Vagin tip + Nu în picioare sau picioare + parul Pubian + unghii de culoare + Unghii de culoare + Peruca de culoare( sau la fel ca foto)

1. Instrucțiuni De Utilizare

Stratul exterior al produsului este fabricat din TPE (elastomer termoplastic), care este fabricat din rășină epoxidică și toate tipurile de îmbinări metalice.Materialul produsului este conformă cu siguranță relevante standard prevazute de stat și nu are nici o otravă pentru organismul uman și mediu.Este recomandat pentru a curăța părțile intime înainte de utilizare, poate fi șters cu 75% de alcool medical ștergeți dezinfectare.Utilizarea trebuie să fie aplicate pentru organismul uman lubrifianți, astfel încât dispozitiv intern are ungere suficienta.În plus, în scopul de a confirma siguranța și sănătatea, este recomandat să poarte Prezervative.Dacă păpușa nu este suficient de lubrifiere, interesul sexual scăzut și rapid duce la fisuri în piese privat de acces.Vă rugăm să curățați după utilizare, clătiți părți private cu apă de la robinet în interiorul, utilizați 75% din alcool medical șterge de apă, apoi plasate în apă caldă, inmuiati 2 ~ 3 minute, în mod natural uscat sau uscat cu o cârpă uscată, loc nici o lumină la sigilarea tratament.

2. Gama De Activități 1. capul se poate ridica înainte și după nivelul de acțiune în intervalul de 40 de grade, despre swing, amplitudine nu poate depăși 40 de grade. 2. brațul membrelor superioare la partea din față poate fi ridicat la piept, de aproximativ 60 de grade în față, spate pot fi ușor îndoit de 20 de grade la ambele părți ale direcție orizontală poate fi ridicat la același nivel cu pieptul Departament, aproximativ 60 de grade pe ambele părți de direcție, brațul poate fi rotit cu 90 de grade într-o direcție. 3. talie poate fi aplecat înainte și înapoi, în poziție verticală, așezat pot fi. 4. picior coapsa stângă aproximativ 180 de grade, maxim un singur picior split, la aproximativ 100 de grade, genunchiul poate îndoi de aproximativ 60 de grade.

3. Instrucțiuni De Întreținere 1. corpul de produs este echipat cu diverse rosturi în interne pot fi puse într-o varietate de postura gama.Dar fabrica de produse naturale direct de postura, ea nu poate fi o lungă perioadă de timp pentru a lasa papusa plasate sau dificil de îndoire postura,brațului și A coapsei nu poate fi o lungă perioadă de timp pentru a menține un mare solitar gradul de deschidere sau de rotație de stat, după utilizare, vă rugăm să pune în jos pe ambele părți ale corpului și să mențină aceeași stare cu cea din fabrică atunci când despachetare, Astfel încât să se evite activitățile de gliale deformare sau deteriorare. 2. cum ar fi pielea suprafața de praf și murdărie, folosiți general detergent pot fi curățate, cum ar fi detergent, gel de duș, dar ar trebui să evite folosirea unghie de la zero la suprafata pielii.Se spală pielea și alte umiditate de suprafață, Netedă suprafața pielii de buna ca niciodata, se simt bine.Vanzatorii recomanda.după caz, pentru a face curățare și întreținere periodică. 3. Așteptați pentru suprafața de piele uscată, copilul ușor marcate cu căldură fileu pulbere sau pudra de talc, o protecție puternică de pielea bebelusului.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii